Cu ce colegi din junglă a avut Ruxi o aventură! Răspunsul surprinzător al vedetei

Ruxi a recunoscut cu ce coleg de la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut o aventură. Vedeta a oferit un răspuns complet neașteptat în timpul unor provocări lansate de Cătălin Măruță.

ruxi bas  crop 1635169168 jpg

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Ruxi a trebuit să facă față unor întrebări „condimentate” în timpul probei sosurilor iuți. Fosta câștigătoare de la „Bravo, ai stil!Celebrities” a fost extrem de sinceră și a dezvăluit numele bărbatului cu care a avut o aventură.

„Spune numele unui coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu care ai avut o aventură. Cu Sali! Acum în junglă?!”, a întrebat Cătălin Măruță, în timpul emisiunii de vineri, 25 noiembrie.

Cu cine a avut Ruxi o aventură? „Sunt două nume”

Ruxi a dezvăluit numele unei persoane din jungla Dominicană cu care a avut o aventură. Deși a fost în tandrețuri cu Cristi Mitrea, vedeta a spus că Sali Levent este cel cu care s-a iubit. E drept, acest episod s-a petrecut în urmă cu zece ani, a precizat vedeta care a creat multe episoade controversate la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Totodată, fosta câștigătoare de la „Bravo, ai Stil” a mai mărturisit că a avut relații cu doi dintre cei care au fost prezenți în jungla din Republica Dominicană. Totuși, Ruxi nu a vrut să dezvăluie a doua persoană.

„Sunt două nume. Mă gândesc pe care să-l zic. Unul a fost acum 10 ani. Levent. Levent Sali. Dacă citești nu mănânc iute? Hai… îmi asum! (…) Nu acum. Eu nu l-am prins pe Sali în junglă”, a spus Ruxi.

În timpul emisiunii, Ruxi a părut apropiată de Cristi Mitrea

Ruxi și Cristi Mitrea au fost foarte apropiați la Sunt celebru, scoate-mă de aici
Ruxi și Cristi Mitrea au fost foarte apropiați la Sunt celebru, scoate-mă de aici

În timpul show-ului de la Pro TV, Ruxi a avut câteva momente picante cu Cristi Mitrea. De altfel, cei doi s-au și sărutat. Prezentă în platoul emisiunii lui Măruță, vedeta nu a ezitat să spune ce defect are fostul ei coleg din junglă.

„Se enervează prea repede, nu ascultă când vrei să-i dai un sfat, crede că doar el are dreptate”, a spus Ruxi despre defectele fostului coleg din junglă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg