Cu ce colegi din junglă a avut Ruxi o aventură! Răspunsul surprinzător al vedetei

Ultima actualizare:

Ruxi a recunoscut cu ce coleg de la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut o aventură. Vedeta a oferit un răspuns complet neașteptat în timpul unor provocări lansate de Cătălin Măruță.

ruxi bas  crop 1635169168 jpg

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Ruxi a trebuit să facă față unor întrebări „condimentate” în timpul probei sosurilor iuți. Fosta câștigătoare de la „Bravo, ai stil!Celebrities” a fost extrem de sinceră și a dezvăluit numele bărbatului cu care a avut o aventură.

„Spune numele unui coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu care ai avut o aventură. Cu Sali! Acum în junglă?!”, a întrebat Cătălin Măruță, în timpul emisiunii de vineri, 25 noiembrie.

Cu cine a avut Ruxi o aventură? „Sunt două nume”

Ruxi a dezvăluit numele unei persoane din jungla Dominicană cu care a avut o aventură. Deși a fost în tandrețuri cu Cristi Mitrea, vedeta a spus că Sali Levent este cel cu care s-a iubit. E drept, acest episod s-a petrecut în urmă cu zece ani, a precizat vedeta care a creat multe episoade controversate la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Totodată, fosta câștigătoare de la „Bravo, ai Stil” a mai mărturisit că a avut relații cu doi dintre cei care au fost prezenți în jungla din Republica Dominicană. Totuși, Ruxi nu a vrut să dezvăluie a doua persoană.

„Sunt două nume. Mă gândesc pe care să-l zic. Unul a fost acum 10 ani. Levent. Levent Sali. Dacă citești nu mănânc iute? Hai… îmi asum! (…) Nu acum. Eu nu l-am prins pe Sali în junglă”, a spus Ruxi.

În timpul emisiunii, Ruxi a părut apropiată de Cristi Mitrea

Ruxi și Cristi Mitrea au fost foarte apropiați la Sunt celebru, scoate-mă de aici
Ruxi și Cristi Mitrea au fost foarte apropiați la Sunt celebru, scoate-mă de aici

În timpul show-ului de la Pro TV, Ruxi a avut câteva momente picante cu Cristi Mitrea. De altfel, cei doi s-au și sărutat. Prezentă în platoul emisiunii lui Măruță, vedeta nu a ezitat să spune ce defect are fostul ei coleg din junglă.

„Se enervează prea repede, nu ascultă când vrei să-i dai un sfat, crede că doar el are dreptate”, a spus Ruxi despre defectele fostului coleg din junglă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net