Ruxi și Cristi Mitrea, sărut pasional la «Sunt Celebru, scoate-mă de aici»: «S-a combinat cu el!»

La ediția de marți, 27 septembrie, a show-ului «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», Cristi Mitrea și Ruxi au încins atmosfera cu manifestări tandre și un sărut pasional, lucru care a dat serios de bănuit celorlalți concurenți. Așadar, zvonurile că între cei doi este posibil să existe ceva mai mult decât o simplă prietenie au început rapid să circule.

Ruxi și Cristi Mitrea, sărut pasional!

«Sunt celebru, scoate-mă de aici!» este emisiunea în care surprizele plăcute, sau cele absolut detestabile, se țin lanț, iar nervii concurenților sunt testați cu fiecare probă. Adrenalina și condițiile grele de trai joacă mereu feste celor din tabăra Plăcerilor și Tabăra Belelelor, iar consecințele sunt mereu surprinzătoare. 

Citește și: Iese din concurs! După Răzvan Botezatu, el a strigat ,,sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Iată că în ediția de pe 27 septembrie, tensiunea din jungla dominicană nu a rezultat în scandaluri de proporții, căci punctul culminant a fost de fapt idila neașteptată dintre Ruxi și Cristi Mitrea. 

Hai să afli și: Răzvan Botezatu, după eliminarea din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: «Mi-au revenit toate traumele»

La sfârșitul uneia dintre probe, Ruxi și Cristi Mitrea s-au făcut nevăzuți pentru câteva momente, apoi au apărut ținându-se de mână, iar luptătorul MMA a sărutat-o pasional pe influenceră, de față cu toți concurenții. 

Ruxi s-a rușinat precum o adolescentă de liceu, care este prinsă în flagrant alături de iubit. Ea a fost luată imediat la întrebări de către Anisia Gafton și Ami. 

Nu rata nici: Motivul pentru care CRBL nu s-ar duce vreodată la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mai bine mor de foame”

Artista Ami a tras repede o concluzie, mai în glumă, mai în serios: «S-au pupat. S-a combinat cu Mitrea!»

Anisiei Gafton nu-i venea să creadă ce s-a întâmplat: „Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas şocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenţionat? Îţi place de el? Te-ai îndrăgostit de el?”, a întrebat Anisia.

Ruxi se lamenta de zor, pentru că nu s-ar fi așteptat să se manifeste astfel față de luptătorul MMA, mai ales că este și concurent în tabăra adversă.

Doamne, m-am pupat cu Mitrică! Da, am simţit ceva, o scânteie”, a dezvăluit Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

M-am pupat cu Mitrică, după ce amândoi am lins șobolani”, a mai adăugat ea. 

Comportamentul tandru dintre ei nu s-a oprit aici. Mitrea a mai sărutat-o pe Rux, în fața concurenților, de această dată într-o manieră ceva mai temperată, însă gestul i-a pus serios pe gânduri pe ceilalți concurenți, care sunt de părere că între ei s-a înfiripat o idilă și că există anumite sentimente la mijloc. 

Reacția concurenților după sărutul dintre Ruxi și Cristi Mitrea

Desigur, nu toți concurenții au văzut cu ochi buni idila dintre Ruxi și Cristi Mitrea, iar primele care și-au manifestat nemulțumirea au fost Mara Bănică și Bia Khalifa. 

„Eu am fost șocată, apoi mi-am zis: cu ce mă afectează pe mine, sau pe noi că i-a sucit mințile?, a spus jurnalista. 

Bia Khalifa și-a exprimat și ea punctul de vedere cu privire la relația dintre Ruxi și Cristi Mitrea și a vrut ținut să lămurească că nu este nicidecum geloasă. 

«Cum să fiu geloasă pe scândura de Ruxi și pe deformatul de Cristi, când el are mai multe vergeturi pe burtă, decât tot Bucureștiul la un loc.»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
colaj loredana groza jpg
drame de vazut pe netflix jpg
andreea mantea
cub Anamaria Barnoski png
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg