Giani Kiriță, mărturisiri tulburătoare la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»: «Tata o bătea pe mama»

Ultima actualizare:

În presiunea junglei, căci participă la reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Giani Kiriță a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa.

image

Tata se îmbăta și o bătea pe mama. O călca în picioare, o învia cu apă! Pentru mine, mama e Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea”, le-a mărturisit Giani Kiriță colegilor din tabără din Dominicană.

Giani Kiriță: «Îmi este teamă de absolut tot ce mişcă»

Giani Kiriță a declarat pentru Click!, cu puțin timp înainte să plece în Republica Dominicană, că acest reality show este o adevărată provocare deoarece are fobii de viețuitoarele care trăiesc, de obicei, în sălbăticie.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este cea mai mare provocare care a existat vreodată în viaţa mea, de când sunt în spaţiul public. Îmi este teamă de absolut tot ce mişcă, pentru că în viaţa de zi cu zi nu stai în apartament şi îţi vine şobolanul pe podea, nu îţi apare şarpele pe geam sau nu mănânci fel şi fel de putreziciuni. Nu ştiu ce va fi, doar îmi imaginez!", ne-a împărtăşit simpaticul dinamovist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net