Giani Kiriță, mărturisiri tulburătoare la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»: «Tata o bătea pe mama»

În presiunea junglei, căci participă la reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Giani Kiriță a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa.

image

Tata se îmbăta și o bătea pe mama. O călca în picioare, o învia cu apă! Pentru mine, mama e Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea”, le-a mărturisit Giani Kiriță colegilor din tabără din Dominicană.

Giani Kiriță: «Îmi este teamă de absolut tot ce mişcă»

Giani Kiriță a declarat pentru Click!, cu puțin timp înainte să plece în Republica Dominicană, că acest reality show este o adevărată provocare deoarece are fobii de viețuitoarele care trăiesc, de obicei, în sălbăticie.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este cea mai mare provocare care a existat vreodată în viaţa mea, de când sunt în spaţiul public. Îmi este teamă de absolut tot ce mişcă, pentru că în viaţa de zi cu zi nu stai în apartament şi îţi vine şobolanul pe podea, nu îţi apare şarpele pe geam sau nu mănânci fel şi fel de putreziciuni. Nu ştiu ce va fi, doar îmi imaginez!", ne-a împărtăşit simpaticul dinamovist.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
militar pedofil jpeg
Ambulanta FOTO Mircea Moira / Shutterstock
tren cereale galati port ecartament 640x400 jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu