Ruxi rupe tăcerea despre relația cu Cristi Mitrea: „Acel sărut din Dominicană ne-a salvat”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ruxi și Cristi Mitrea au reușit să surprindă pe toată lumea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după ce s-au sărutat de față cu toată lumea. În ciuda acelor gesturi de tandrețe care ne duceau cu gândul la anumite sentimente ascunse pe care le părea că le nutresc unul pentru altul, simpatica influenceră ne-a dezvăluit că tot ce s-a întâmplat între ei a fost doar o glumă și nimic mai mult.

Fosta câștigătoare „Bravo, ai stil”, detalii despre celebrul sărut cu luptătorul K1

Noi amănunte ies la iveală despre relația dintre Ruxi și Cristi Mitrea după momentele de tandrețe, momente mult discutate de toată lumea, mai ales că s-au întâmplat chiar la tv.

„Cristi cred că este bine acum. Nu mai știu! Acolo a fost o strategie de marketing bine implementată. O fi fost chimie între mine și el, dar fizică nu a fost. Nu s-a întâmplat nimic între noi doi. Pur și simplu a fost o glumă proastă pe care am vrut să o facem unor oameni din echipă. Iar după ce s-a întâmplat acea glumă ne-am înțeles bine, nu ne-am mai înjurat.

Noi doi eram în tensiune foarte mare. Acel sărut ne-a salvat prietenia în Dominicană. A fost o reglare de conturi între mine și Mitrea ca între găștile mafiote. După ce ne-am întors din junglă, am mai vorbit cu el. Eu mențin o relația de prietenie cu toată lumea, cu excepția a câtorva oameni. De exemplu, cu Mara Bănică nu vorbesc absolut deloc, cu fata aia blondă cu părul lung, cu extensii (n.r – Bia Kalifa) nu vorbesc deloc. În rest, cu toată lumea m-am înțeles”, a declarat Ruxi, pentru Click!.

Vezi si: Ruxi și Cristi Mitrea, sărut pasional la «Sunt Celebru, scoate-mă de aici»: «S-a combinat cu el!»

Sexoasa Ruxi, despre cât de greu i-a fost în Dominicană

„Este bine acasă.  Mi-a ajuns cu țările exotice. Iarna asta nu mă duc nicăieri. Stau la frig că a fost prea mult. A fost un experiment, eu așa îl numesc și pentru mine și pentru toată lumea. Este un joc psihic pentru că tu acolo, practic, tu ești ca în Survivor, ești într-un joc de supraviețuire. Nu ai mâncare, nu ai confortul de acasă, dormi afară, ești înconjurat de animale și alte vietăți. Mi-a fost foarte greu cu mâncarea. Mi-a fost foame. Le-am zis atunci că fac orice, stau cu șerpi, dar vreau să mănânc. La mine, singura traumă a fost mâncarea, în rest, nu mă afectează pe mine prea mult nimic”, a declarat Ruxi, pentru Click!.

Citeste si: Ruxi i-a dat papucii lui Cristi Mitrea la "Sunt celebru scoate-mă de aici!" El a cerut-o de soție?

Chiar dacă i-a fost greu, participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a ajutat-o pe Ruxi să regleze niște lucruri în capul ei, să-și învingă niște frici și să aibă mai multă încredere în ea.

„Mi s-a confirmat că nu suport oamenii în continuare. Îmi place să aleg anturajul, îmi place să stau cu oamenii cu care vreau eu să stau. Nu să fiu forțată și înconjurată de persoane care mie nu mi se pare că sunt mișto. Oamenii sunt periculoși, nu sunt oameni, nu se poartă ca niște oameni, ci ca niște creaturi ieșite din peșteră, dar nu contează.”, a declarat Ruxi, pentru Click!.

Iată și: Cornel Palade, experiență traumatizantă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. O desființează pe Bia Khalifa!

Click spune!

Înainte de a semna cu ProTV, Ruxi a colaborat și cu alte televiziuni din România, printre care și cu Kanal D, unde a fost concurentă în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” unde a fost și câștigătoare. Șatena este foarte cunoscută în mediul online mai ales după proiectul Like One, alături Creața, una dintre prietenele sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net