Ce a făcut de fapt cu banii câștigați la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce speriatură a tras Anisia Gafton?

Ultima actualizare:

Anisia Gafton (34 de ani), câștigătoarea show-ului ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut un singur gând atunci când a fost desemnată învingătoare. Cunoscuta comediantă a mărturisit că cea mai mare dorință a ei a fost aceea de a-și pune banii la adăpost, condusă de teama că s-ar putea întâmpla ceva cu ei.

Anisia Gafton. FOTO: Pro TV
Anisia Gafton. FOTO: Pro TV

A sosit momentul ca Anisia Gafton să povestească primul lucru pe care l-a făcut cu banii după ce a fost încoronată ,,Regina Junglei”. Aceasta a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul amuzante, invitată fiind în podcastul ,, Ameritat cu Nasrin”.

Cum și-a ,,ascuns” comedianta banii câștigați în urma ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Anisia Gafton a reușit să țină piept provocărilor din Republica Dominicană, demonstrându-le atât bărbaților, cât și urmăritorilor că puterea unei femei nu trebuie niciodată subestimată.

Astfel, la scurt timp după finala show-ului de la Pro TV, câștigătoare a făcut tot posibilul pentru a-și pune premiul la adăpost. De teama că ar fi putut deveni victima unei escrocherii, Anisia Gafton a reușit să își transfere banii într-un alt cont, acțiune pe care a desfășurat-o cu brio, în ciuda micilor impedimente apărute.

 „Când am ieșit, nu aveam net, trebuia să-mi trec banii de pe un cont pe altul. Că eu nu am băgat în contul curent, că dacă, cumva, cineva îmi piratează și face ceva. Așa m-am gândit. Și n-aveam net. Aveam lei, nu aveam euro, și stăteam în aeroport. Și până la urmă am găsit un fir de internet. Am transferat banii.”, a dezvăluit Anisia Gafton, în podcastul ,,Ameritat cu Nasrin”.

Anisia Gafton, mai slabă cu 6 kilograme după timpul petrecut în Dominicană

Anisia Gafton, în timpul ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. FOTO: Captură Pro TV
Anisia Gafton, în timpul ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. FOTO: Captură Pro TV

Experiența din cadrul show-ului de la Pro TV a fost una de neuitat pentru comediantă. Pe lângă provocările pe care le-a dus la bun sfârșit și care i-au adus titlul de ,,Regina Junglei”, Anisia Gafton și-a dovedit ei înseși că poate face față multor provocări. 

În urma participării la ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, vedeta s-a întors în România mai slabă cu aproximativ 6 kilograme, după ce foamea și condițiile dure și-au lăsat amprenta. 

„Am slăbit vreo 5-6 kilograme, dar a plecat de unde trebuie toată grăsimea. Și după ce am venit, exista riscul să mă îngraș mai tare, pentru că acolo am ținut… foame (...)”, a mai spus ea. 

Mâncarea după care a tânjit câștigătoarea din Republica Dominicană

După ce a rezolvat problema banilor, vedeta a răsuflat ușurată și a putut trece mai departe, și anume: satisfacerea poftelor culinare.

În timp ce poate alți concurenți au poftit la mâncăruri care mai de care mai sofisticate, comedianta optat pentru un... burrito. 

„Și nu știam ce să mănânc. Cred că jumătate de oră am stat să mă gândesc. Deci, mi-am luat burrito. Stomacul s-a… Înainte avea patru camere, ca la vaci, acum aveam una singură”, a povestit vedeta, in podcastul lui Nasrin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net