Războiul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Anisia Gafton, desființată de Bia Khalifa: „S-a milogit indirect”

#Exclusiv Click!

Bia Khalifa (22 de ani) nu se oprește să o atace pe Anisia Gafton (36 de ani), după ce au fost colege în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO-TV. Blondina a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că actrița a ajuns să fie una dintre cele mai înfocate admiratoare ale sale. Iată și de ce!

Bia Khalifa o atacă pe Anisia Gafton!

Bia Khalifa este cu ochii în patru atunci când vine vorba de persoana Anisiei Gafton! După ce a declarat în spațiul public că celebra comediantă nu merita titlul de “Regina Junglei”, blonda o atacă din nou pe fosta ei colegă de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, deși au stat săptămâni bune în junglă, în Republica Dominicană, dormind sub cerul liber și mâncând tot felul de vietăți pentru a trece probele impuse în competiție.

Vezi și: Câte clase are Anisia Gafton, marea câștigătoare „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

„Încă mai țin legătura cu cei din junglă cu care am fost în Dominicană. De exemplu, cu Mara Bănică încă mai vorbesc, cu Giani Kiriță și Cristi Mitrea. Restul am văzut că îmi urmăresc postările de pe conturile mele de socializare. Ei sunt fanii mei. De exemplu Anisia Gafton s-a ridicat pe spatele meu, pentru că eu sau Giani Kiriță trebuia să câștigăm competiția, nu ea.

Ea mă copiază foarte mult, îmi copiază ideile de la postări. Îmi trimit prietenii mei filmulețe în care văd cum ea îmi fură ideile pe care eu le postez. Pentru Anisia, eu reprezint o sursă de inspirație. Anisia nu trebuia să câștige marele trofeu, nu merita! Ea s-a milogit indirect, dar strategic, încât să strângă voturile telespectatorilor din milă. Nu a câștigat pe drept, a câștigat că s-a milogit”, a declarat Bia Khalifa, pentru Click!.

Citește și: Ami, scuipată și înjurată de Bia Khalifa! Video cu scandalul monstru de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Contre între Bia și Anisia

Anisia și Bia au avut numeroase discuții pe parcursul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Una dintre discuțiile aprinse dintre fostele concurente a fost când actrița de comedie, în calitate de lider al echipei, i-a spus Biei să spele vasele, lucru care a enervat-o la culme pe excentrica blondină.

De interes mai poate fi: Scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cornel Palade, înjurat și jignit în ultimul hal de Bia Khalifa. Cuvintele sunt greu de reprodus

„Vreau să speli vasele, că uite câte sunt aici. Dacă poți!”, i-a spus Anisia Gafton. În replică, Bia Khalifa nu s-a lăsat mai prejos și a atacat-o verbal. „Înțeleg că ești lider, dar stai puțin. Pe mine nu mă interesează, nu mă trezești din somn când a plouat cu o zi în urmă să spui că vasele nu sunt spălate. Nu mă interesează, hainele mele nu sunt spălate!”, i-a răspuns Bia, la scurt timp, Anisiei Gafton.

Iată și: Cornel Palade, experiență traumatizantă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. O desființează pe Bia Khalifa!

Cine este Bia Khalifa?

Bia Khalifa a fost una dintre cele mai controversate vedete din concursul sezonului 2 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Tânăra rebelă a fost implicată, pe parcursul show-ului, în mai multe discuții aprinse.

Blondina a stârnit un val de reacții negative și după ce l-a înjurat pe Cornel Palade și a îmbrâncit-o, scuipat-o și jignit-o pe Ami, astfel că șefii din producție au decis descalificarea sa din competiție.

Urmărește și: Bia Khalifa, dată afară cu scandal de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici". Nici producătorii de la Pro TV n-au mai suportat-o

Ea a devenit cunoscută după relația controversată cu Sișu, fost membru al trupei La Familia. De altfel, ea este celebră în mediul online ca vedetă pe OnlyFans.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
romanii au talent 2023 flavian glont jpg
maxresdefault jpg
carina veghiu jpg
FotoJet (1) jpg
Teodor Ghiță jpeg
Alexandra Porkolab jpeg