Theo Rose a dezvăluit când va avea loc nunta cu Anghel Damian: „Am discutat și...”

Ultima actualizare:

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc cea mai mare fericire ca părinți! De când au început să fie împreună, viața lor s-a schimbat într-un mod absolut minunat. Venirea micuțului Sasha Ioan în viața lor a fost o adevărată binecuvântare, care le-a adus o perspectivă cu totul nouă asupra existenței lor. Cei doi au cariere înfloritoare, proiectele continuă să le meargă perfect, au o familie fericită și totul pare să se desfășoare la fel de bine pe toate planurile. Cu toate acestea, nu au vorbit prea mult despre relația lor de-a lungul timpului. Totuși, Theo a dezvăluit când vor face nunta!

Când se mărită Theo cu Anghel
Când se mărită Theo cu Anghel

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Au o familie tare frumoasă și cu fiecare apariție publică Theo mai dezvăluie câte puțin din noua sa viață. După cum știm, cei doi sunt împreună de mai bine de un an și deja au un copilaș. În același timp, mulți se întreabă când vor face nunta! Ei bine, vă reamintim că Theo a oferit câtvea hinturi în această vară atunci când a fost nașă de cununie alături de Anghel pentru doi buni prieteni. Cei doi nu sunt cununați religios, însă au putut fi nași sub condiția ca în termen de un an să se căsătorească. 

Când se mărită Theo cu Anghel

Ei bine, iată că jurata de la „Vocea României” a spus lucrurilor pe nume în sfârșit și a dezvăluit când va avea loc nunta cu alesul inimii sale. Într-un interviu acordat celor de la VIVA.ro, Theo a mărturisit că a avut discuții în acest sens cu Anghel: „Am discutat și despre nuntă. Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha. Poate vara viitoare vom da, totuși, și o petrecere în cinstea noastră. Până atunci, avem alte planuri.”

Cât despre viața sa socială și momentele romantice cu Anghel, Theo a spus că a început să le aprecieze și mai mult, având în vedere cât de greu este să faci față vieții de familie, dar și carierei.

„Nu e simplu să te împarți între familie și carieră. Nu am timp să ies în oraș cu prietenele, însă ele au învățat să treacă pe la noi, pe acasă, oricând vor să ne vadă, seara, după ce ne terminăm treburile. Cinele cu Anghel au loc mai rar, dar ele există și le prețuim mult mai mult acum.”, a mai adăugat artista pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net