Gabriela Cristea, criticată după ce a mâncat o shaorma cu 400 de grame de carne: „Ia și un rachiu, că ești obișnuită”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prezentatoarea TV Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii lucrurile care se întâmplă în viața ei. Aceasta și-a asumat faptul că, pe lângă cei care o apreciză, sunt și foarte mulți răutăcioși, care să o judece la fiecare postare pe care o face. Iată de ce a fost, din nou, dur criticată de fanii ei. 

De ce a fost Gabriela Cristea criticată de fani Foto: Instagram
De ce a fost Gabriela Cristea criticată de fani Foto: Instagram

Ce a decis să mânânce Gabriela Cristea 

Dragilor, astăzi nu am avut timp să mă opresc să mănânc sănătos. Așa că ... ce credeți că fac eu? Dacă nu am timp să mănânc sănătos, merg și îmi iau shaorma cu de toate. Dar nu vă grăbiți să mă judecați! Vreau totuși numai carne! 400 de grame! Atât!", a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Dacă unii internauți au apeciat postarea făcută de vedetă, alții i-au sărit în cap: „Dar e mult rău 400 grame de carne și nesănătos, după părerea mea, mai ales că o mănânci fără salată ... De ce nu ai cerut 200, 300 grame de carne și restul salată fara sosuri și alte condimente că e carnea destul de sărată și condimentată", i-a transmis o doamnă pe Facebook. 

Gabriela Cristea, criticată de către fani

Mergea și o salată de varză lângă cărniția aia", i-a scris o fană pe Facebook. „Asta nu mai e shaorma. Nici nu mai trebuia să zici", a fost un alt comentariu. Un altul a scris: „Trebuia să-ți iei salata de la shorma, doar carnea are cele mai multe calorii pentru că e condimentată și nu e sănătoasă. În locul tău îmi luam 150 g de carne și roșii, castraveți și salată verde, era mult mai sănătos".

Alții au avut comentarii mult mai răutăcioase: „Cândva erai mai inteligentă, acum nici dacă te străduiești nu-ți iese!", „Ia și un rachiu că ești obișnuită și după te duci în platoul tv să faci pe diva".

Gabriela Cristea, criticată pentru cât a cheltuit pe hainele mezinei 

Gabriela Cristea nu a fost ferită de criticile fanilor, care au taxat-o, recent, pentru faptul că le cumpără celor două fetițe, Victoria și Iris, haine, și nu cărți.

Dorința Gabrielei Cristea de a petrece timp împreună cu fiica cea mică și de a împărtăși acest moment cu cei care îi urmăresc atent activitatea din mediul online, s-a transformat într-un alt prilej pentru ei de a-i găsi nod în papură.

În timp ce unii internauți au criticat-o pentru faptul că a plătit suma de 676 de lei pentru hainele lui Iris, alții îi atrag atenția asupra faptului că nu cumpără cărți de colorat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net