Gabriela Cristea, criză de nervi în fața copiilor. Le-a aruncat jucăriile la gunoi! „Gata, schimbăm milităria!” | VIDEO

Ultima actualizare:

Îndrăgita prezentatoare de televiziune a fost scoasă din sărite de faptul că cele mici, Victoria și Iris, nu țin cont de regulile impuse: să strângă dezordinea pe care o fac. Ajunsă la capătul puterilor, Gabriela Cristea (48 de ani) a apelat la ultima variantă ajutătoare: le-a amenințat pe fete că, în cazul în care nu încep să fie responsabile și să facă ordine după ele, le va arunca toate lucrurile la gunoi. 

Cum le educă Gabriela pe cele mici / foto: Social media
Cum le educă Gabriela pe cele mici / foto: Social media

Mai mult, pentru ca acest exercițiu să dea roade, bruneta s-a prezentat în fața lor cu un coș de gunoi, în care a început să pună toate jucăriile cu care ele împânziseră casa. Zis și făcut, căci după o sesiune de morală și teama că ar putea rămâne fără lucrurile lor personale, Victoria și Iris și-au ajutat mama și au ascultat de ea. 

Gabriela Cristea: „Toate merg la gunoi, ca să știți”

Vedeta de televiziune a postat în mediul online un clip video care prezintă întreaga scenă. S-a prezentat în fața copilelor cu un coș de gunoi pe care a început să-l umple cu jucăriile lor. 

Între timp, Gabriela Cristea le-a făcut și observație, spunându-le că dacă până acum nu au luat în seamă avertizările ei, va pune în practică ceea ce le-a promis. 

„Doamne, nu se poate să fie așa! Nu se poate! Uitați-vă la ele, continuă să se joace. Gata, schimbăm milităria!

Fetelor, vreau să vă uitați la mine ce fac! Știți ce este aceasta, da? Un coș de gunoi. Am vorbit că nu mai lăsați astea întinse? Toate, de la cap la coadă (n. r. lucruri pe care le pune în coșul de gunoi), nu o să mai aveți nici măcar ghiozdane ca să mergeți la grădi. Toate merg la gunoi, ca să știți.

Când o să vă treziți dimineața și o să vreți ghiozdan la școală sau la grădiniță, o să mă întorc și eu și o să mă joc cu păpușile mele. 

V-am amenințat până acum, acum trec la treabă. Că nu se poate să vă las două ore să vă jucați, să faceți ce vreți voi și să arate casa în halul ăsta, de fiecare dată.

Toată lumea pune mâna și mă ajută să strângem toate astea. Hai să vă văd, nu vă jucați. Acum strângeți. Sunt sigură că puteți să faceți toate lucrurile astea.”, a spus Gabriela Cristea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net