Ce ocupație are Cătălin Țociu la 26 de ani? Fiul lui Romica Țociu câștigă bani grei

Ultima actualizare:

Romică Țociu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de comedie din țara noastră. Iar milioanelor de români care i-au urmărit munca de-a lungul anilor, tocmai li s-a dat o veste extraordinară! Mai exact, Romică Țociu va apărea în sezonul următor din „America Express”, alături de fiul său, Cătălin. Iar dacă sunteți curioși cine este, de fapt, Cătălin Țociu și sora sa, Daria, aflați totul alături de Click!

Romică Țociu și fiul său vor participa la „America Express”
Romică Țociu și fiul său vor participa la „America Express”

Fanii din țara noastră a lui Romică Țociu au primit o surpriză neașteptată atunci când Antena 1 a publicat lista cu noii concurenți de la „America Express”, reality-show ce a ajuns deja la sezonul cu numărul 6. Printre numărul impresionant de vedete se numără și actorul de comedie Romică Țociu, alături de fiul său, Cătălin. Însă, în ciuda faimei sale, doar puțini români știu prea câte ceva despre copii actorului, Cătălin și Daria.

Ei bine, cu ocazia începerii noului sezon din „America Express” se pare că acest lucru urmează să se schimbe! Iar deja știm câteva detalii interesante despre fiul actorului! În vârtă de doar 26 de ani, Cătălin Țociu se declară un pasionat de gastronomie, spunând cu drag că a moștenit talentul culinar de la tatăl său, potrivit informațiilor oferite de către libertatea.ro. Iar acesta are, cu siguranță, ocazii destule pentru a-și etala talentul în bucătărie, deoarece Cătălin Țociu este deja căsătorit și are o familie! De asemenea, are doi copii, un băiat și o fată!

Cu ce se ocupa cei doi copii ai lui Romică Țociu, Daria și Cătălin

Ei bine, în timp ce Cătălin Țociu este complet dedicat familiei sale și visului de a deveni bucătar și de a deține propria lui afacere, sora lui mai mică, Daria, a început să își urmeze deja propriile vise. În vârstă de doar 19 ani, tânăra visează să devină o actriță la fel de cunoscută precum tatăl ei.

Fiica lui Romică Țociu deja merge la cursuri de teatru încă de la vârsta de 7 ani, unde a reușit să se descurce atât de bine încât a primit deja unele roluri pe scena de teatru.

Romică Țociu și Cătălin vor putea fi văzuți la „America Express”

Fanii actorului, cât și cei curioși să afle mai multe despre acesta și despre frumoasa lui familie vor avea ocazia să o facă odată cu debutul noului sezon din „America Express”. Cei doi s-au declarat entuziasmați de participarea la reality-show, dornici să treacă peste toate obstacolele, împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net