Un celebru actor de comedie de la noi va merge la America Express! Are 61 de ani, dar vrea marele premiu

Ultima actualizare:

S-a aflat noua echipă care a acceptat provocarea America Express! Este vorba de unul dintre cei mai îndrăgiți actori și oameni de televiziuni din România!

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 america express e1652896371484 webp

Începe noua aventură America Express!

America Express este cu siguranță unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune din România din toate timpurile. Nu de puține ori, emisiunea fenomen a fost lider absolut de audiență, reușind să mențină un public fidel. În urmă cu ceva timp Mona Segall și Robert Lionte dezvăluiau că următorul sezon va avea loc tot pe continentul American, însă locațiile se schimbă, iar aventura capătă noi valențe.

Viitorii concurenți ar putea fi plimbați prin Columbia, o țară ce promite mult mai multe provocări și pericole alături de Ecuador și Argentina! Noul sezon va fi filmat anul acesta, dar cum locațiile se schimbă, doza de curiozitate a publicului crește!  Sezonul trecut a fost câștigat de Cătălin Bordea și de Nelu Cortea, care au reușit să pună mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro! Acum în noul sezon ce va fi filmat în vară alți concurenți se vor lupta să cucerească Drumul Aurului. 

În presă au început să apară deja informații cu privire la cele nouă echipe care vor merge în cea mai mare aventură din viața lor. Printre echipele speculate s-ar afla copiii Andreei Esca, adică Alexia Eram și Aris, alături de Roxana Ciuhulescu și soțul său, iar recent s-a aflat că și Iulia Albu alături de iubitul său Alexandru Mihai vor lua parte la competiție. 

romica tociu jpg

Romică Țociu participă la America Express

Noua echipa care se alătură show-ului este formată din îndrăgitul actor Romică Țociu care a ales să participe alături de fiica sa Daria, în vârstă de aproape 20 de ani potrivit CANCAN.ro. Actorul a spus da marei provocări pe care o va parcurge alături de fiica sa timp de câteva luni. Aceasta nu ar fi prima apariție a Dariei în emisiuni televizate, însă cu siguranță este prima de asemenea anvergură. Suntem curioțși să vedem cum se vor descurca cei doi în emisiunea difuzată de Antena 1. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net