Dezvăluiri incredibile despre Cătălin Bordea. Iată ce s-a aflat după divorțul de Lidia: „Sunt lucruri sensibile despre care nu poți să vorbești”

Cu toate că s-au iubit foarte tare, mariajul lui Cătălin Bordea și al Liviei s-a destrămat, după 11 ani de relație. Oficial, despărțirea a avut loc în luna iulie a acestui an, când cei doi foști soți au semnat actele de divorț, la notar. Încă de pe atunci, comediantul bănuia că motivul pentru care fosta soție a dorit atât de tare să se despartă de el, și asta cât mai rapid, este un alt bărbat. Și se pare că acesta nu s-a înșelat, căci la scurt timp Livia s-a afișat cu Spike, cel care i-a fost foarte bun prieten lui Bordea. Acum, după atâtea luni de la divorț, apar dezvăluiri incredibile.

Dezvăluiri incredibile despre Bordea după divorț
Dezvăluiri incredibile despre Bordea după divorț

Dezvăluiri incredibile despre Bordea după divorț

Acest eveniment l-a întristat profund pe Bordea, despre care se știe cât de mult o iubea pe Livia, însă a înțeles că asta e viața, că dragoste cu de-a sila nu se poate și că trebuie să meargă mai departe. Comediantul a încercat tot felul de metode pentru a se vindeca. Face sport, se distrează cu prieteni, își vede de muncă și nici nu spune „nu” la noi relații. În vară, comediantul a fost surprins cu o brunetă focoasă, care însă nu a mai fost surprinsă apoi în compania sa. Probabil că Bordea vrea să își țină viața sentimentală privată sau încă nu a găsit persoana potrivită.

Cosmin Natanticu a făcut dezvăluiri despre Bordea 

Ei bine, recent, un bun prieten de-al său, a dezvăluit că el și Delia, colega de juriu a lui Bordea, încearcă să găsească o nouă pretendentă la inima lui Bordea. Vorbim despre Cosmin Natanticu, care a declarat pentru CANCAN.ro că l-a încurajat pe Bordea să se bucure de burlăcie.

Mai mult, Bordea a fost surprins făcând glume despre fosta soție, iar Natanticu a declarat că în România e mai greu să se facă glume pe subiecte de acest fel.

 „În România, din păcate, există o limită. Noi putem face, problema e să ai și reacțiile pe care ți le dorești. Sunt lucruri sensibile despre care nu poți să vorbești.”, a spus actorul pentru CANCAN.ro.

Natanticu FOTO Instagram

Cât despre perioada de redescoperire personală a lui Bordea, Natanticu a spus că el și Delia sa îl susțin și înceracă să îi găsească pe cineva.

Eu cu Delia ne chinuim să-i găsim pe câte una care să merite. Mai mult Delia se ocupă, recunosc, eu îl încurajez «du-te, tată, du-te». Am și eu o glumă despre Bordea și Livia, vă aștept la mine, la stand-up. Da, eu mă știu cu amândoi. Bordea e colegul meu, prietenul meu, Livia a fost soția lui. Am fost la ei la nuntă, Spike, naș. Plus că, dacă vorbim despre Bordea, e comediant, nu are cum să se supere. Eu zic să stea un pic să se bucure de burlăcie, că el mereu a sărit dintr-o relație în alta, din câte știu eu. Îl știu de mult timp, de 20 de ani aproape.”, a mai spus Cosmin Natanticu, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net