Ce spune Doinița Oancea despre declarațiile lui Bordea cum că și-ar dori o soție ca ea: „Cred că...”

#Exclusiv Click!

Cătălin Bordea (38 de ani) este în prezent unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc! După ce Livia, femeia cu care s-a iubit timp de unsprezece ani, dintre care patru ani au fost căsătoriți, a ales să îl părăsească pentru un alt bărbat (Speak – n.r), vedeta Antenei 1, a declarat public că este dispus să își refacă viața personală cu persoana potrivită, iar printre preferințele sale se numără și Doinița Oancea.

Aceste zvonuri au fost alimentate chiar de Bordea când a spus, într-o pauză publicitară, de la filmările iUmor, ce preferințe are în materie de femei.

„Exact ca Doinița Oancea (vrea – n.r)! Ai văzut ce păr frumos are?! Să fie curată, gospodină. Si să fie drăgăstoasă, să ai cu cine să te bagi sub o pătură. Știi ce zic? Să facă placintă cu mere. Și să fie slabă și voluptoasă! Si mai vreau sa aibă părul brunet, ochi ca ai Gianinei Ilieș, nas, gură și kilograme precum ale celebrei Zoe Saldana și sâni ca ai Mădălinei Ghenea, adică o vikingă tatuată care merge la sală”, a spus Bordea.

Doinița Oancea, declarație tranșantă

Contactată de Click! pentru a afla punctul său de vedere, Doinița Oancea ne-a mărturisit clar că între ea și Bordea nu este mai mult decât o relație de prietenie.

„Eu cu Bordea ne știm de 1.000 de ani. Cred că a făcut o glumă, atâta tot. Nimic mai mult. În momentul de față sunt bine. Despre nuntă sau planurile mele de viitor nu comentez în public”, a declarat Doinița Oancea, pentru Click!

Click! spune

Cătălin Bordea şi Livia s-au căsătorit civil în primăvara anului 2014. Cei doi nu au copii împreună, chiar dacă își doreau și aveau unsprezece ani de iubire intensă. Fosta parteneră de viață a vedetei de la Antena 1, Livia este pasionată de sală și fitness, având o siluetă de invidiat și este, probabil, singura femeie care a putut să îl facă pe acesta să îi placă mișcarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net