Theo Rose explică de ce nu-i arată fața micuțului Sasha. De ce se tem cel mai mult ea și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc și împreună au devenit, în luna iunie a acestui an, părinții unui băiețel minunat pe nume Sasha. Deși artista postează des momente cu micuțul, mereu evită să-i expună fața în social media. 

Theo Rose și Anghel Damian sunt părinții unui băiețel / foto: Colaj Click!
Theo Rose și Anghel Damian sunt părinții unui băiețel / foto: Colaj Click!

Tinerii părinți evită să expună bebelușul mai mult decât este cazul, motiv pentru care în cele mai multe imagini din social media Sasha este arătat cu discreție, fără a i se vedea chipul. 

Theo Rose: „Nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan”

Cântăreața a mărturisit că nu își doresc o astfel de atenție pentru micuțul lor. Se tem că odată expus, Sasha ar putea să devină ținta persoanelor care l-ar putea fotografia fără acordul părinților lui. 

„Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru și postat în aceleași condiții și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan, pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a mărturisit Theo Rose, pe pagina contului personal de Instagram.

Theo Rose, despre tatăl copilului ei: „E un om care mă fascinează” 

Dragostea dintre Theo Rose și Anghel Damian pare să fie indestructibilă. Cei doi și-au găsit iubirea unul în brațele celuilalt și continuă să o mențină la aceeași intensitate. Cel mai important aspect este că artista simte că a făcut alegerea potrivită, Anghel Damian fiind o persoană care o fascinează. 

„E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să-l ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (că au devenit părinți -n.r.), ne-a echilibrat un pic. Stăm în casă, ne uităm unul la altul și nu ne vine să credem că am făcut asta și că s-a întâmplat așa repede. Și emoția frumoasă, fericirea, e greu de dus. E frumoasă relația noastră, e mai frumoasă decât înainte. Am trăit sarcina fiind îndrăgostită de Anghel. Noi nu am avut un declin. Suntem încă la începutul relației noastre, în primul an de relație, și s-au întâmplat toate lucrurile astea. E minunat. Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă. A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem”, a povestit Theo Rose, în cadrul podcastului moderat de către Ilinca Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net