Theo Rose, îndrăgostită lulea de Anghel Damian! Ce spune artista despre bărbatul cu care are un copil

Ultima actualizare:

Theo Rose (26 de ani) și Anghel Damian (32 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc de mai bine de un an! Relația lor de iubire a evoluat destul de rapid, deoarece acum, cei doi artiști îl pe micuțul Sasha Ioan, de aproape șase luni.

În cadrul unui interviu public, Theo Rose a declarat că își divinizează partenerul de viață.

„Eu așa zic că Anghel Damian este iubirea vieții mele. Este cu certitudine doar că nu vreau să zic asta după o să pară că sunt nebună neapărat. A fost prima dată când am fost luată prin învăluire. Nu am știut ce se întâmplă. El este diferint prin felul lui de a fi.

Am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ceea ce vrea să facă...un bărbat care domină fără să mă domine. A fost ceva de parcă l-am așteptat!

La început mă uitam la el și părea că îl cunosc de mult timp. A fost un sentiment straniu la început pentru că atunci încerci să negi că se întâmplă asta pentru că apare frica de a nu fi o imagine distorsionată dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred”, a spus artista în cadrul podcastului „TeAscult” cu Ilinca Vandici.

Theo Rose nu se visează mireasă

Artista a mai dezvăluit public că își dorește să se căsătorească cu alesul inimii sale, însă nu visează la o nuntă mare:

„Mă văd soția lui dar nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă de mireasă. Am cântat la atâtea nunți și am văzut atâtea mirese stresate. Așa că nu mai este de ceva timp scopul meu...rochia de mireasă.

Și cred că dacă o să se întâmple asta și o să facem pasul acesta, o să îl facem într-o discreție unde o să fie un cerc restrâns de prieteni. Este minunat să fiu alături de prietenele mele când se mărită sau să merg să cânt o oră la o nuntă. Este minunat atunci, dar eu să fiu mireasă nu știu ce să spun...”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net