Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Este sau nu de viitor cuplul lor: „Ei nu sunt ..."

Ultima actualizare:

Theo Rose este una dintre cele mai în vogă artiste ale ultimilor ani. Aceasta încheiase o relație lungă și apoi, destul de repede, l-a întâlnit pe scenaristul și regizorul Anghel Damian. Într-un an de relație, cei doi au devenit părinți și și-au creat o legătură aparte. Artista se declară fascinată de iubitul ei și spune că este dragostea vieții sale. Cu toate acestea, Carmen Harra nu vede cu ochi buni relația acestora. 

Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian Foto: colaj Click!
Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian Foto: colaj Click!

Carmen Harra, despre relația lui Anghel cu Theo Rose

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa.

Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?", declara, în trecut, Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Carmen Harra este foarte cunoscută pentru prezicerile sale din întreaga lume. Aceasta are darul clarviziunii și a ajutat mai multe persoane din showbizul românesc.

Carmen Harra: „Ei nu sunt suflete pereche"

„La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă nu putem să le dorim decât tot binele din lume", a mai spus Carmen Harra.

Theo Rose: „E un om care mă fascinează"

În ciuda acestor previziuni, cei doi se declară fericiți. În luna octombrie, Theo Rose, invitată în podcastul Ilincăi Vandici, a vorbit despre viața. Când a povestit despre Anghel, solistei de 26 de ani s-a luminat la față.

„E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să-l ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (că au devenit părinți -n.r.), ne-a echilibrat un pic. Stăm în casă, ne uităm unul la altul și nu ne vine să credem că am făcut asta și că s-a întâmplat așa repede. Și emoția frumoasă, fericirea, e greu de dus.

E frumoasă relația noastră, e mai frumoasă decât înainte. Am trăit sarcina fiind îndrăgostită de Anghel. Noi nu am avut un declin. Suntem încă la începutul relației noastre, în primul an de relație, și s-au întâmplat toate lucrurile astea. E minunat. Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă. A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem", a povestit Theo Rose în discuția cu Ilinca Vandici.

Theo Rose: „Eu zic că e iubirea vieții mele"

„Eu zic că e iubirea vieții mele. E cu certitudine, dar nu vreau să pară că sunt nebună. Aș spune mult mai mult, dar da. A fost prima dată când nu am știut ce se întâmplă. (...) Am cunoscut un bărbat foarte matur, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ce vrea să facă, foarte bun în ceea ce face, domină fără să mă domine. A plecat totul de la admirație. A fost de parcă l-am așteptat. Am încercat să fug de situație, încerci să negi că se întâmplă asta. Nu mi-a venit să cred", a mai spus Theo despre Anghel Damian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net