Ce diferență de vârstă este între Theo Rose și Anghel Damian. Dovada că iubirea nu ține cont de ani

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai de succes cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc fără rețineri și în vara acestui an au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Sasha. Povestea lor a început puțin mai diferit decât a altora, căci ambii au ieșit din relațiile în care se aflau pentru a-și trăi liber iubirea. Întrei cei doi există și o diferență de vârstă însă, despre care nu mulți știau. 

Diferenșa de vârstă dintre Theo Rose și Anghel Damian / foto: Arhiva Click!
Diferenșa de vârstă dintre Theo Rose și Anghel Damian / foto: Arhiva Click!

Cei doi artiști sunt dovada vie că iubirea nu ține cont de reguli și rupe orice barieră. Cu toate că atât Theo, cât și Anghel au ieșit din relații de lungă durată în care se aflau, au dovedit că sunt destinați să fie împreună. 

Câți ani îi despart pe Theo Rose și Anghel Damian 

Deși nu mulți cunosc acest aspect, pe Theo Rose și Anghel Damian îi despart 6 ani, ea având 26 de ani, iar el 32. Mulți ar spune că această diferență de vârstă nu este nici prea mică, nici prea mare, dar ce mai contează anii atunci când doi oameni se iubesc și pun bazele unei familii solide? 

Ce spune Theo despre nunta cu Anghel 

Zi de zi vedeta își ține fanii la curent cu fiecare moment important din viața ei, și nu scapă deloc de cea mai arzătoare întrebare: pe când nunta? Ei bine, Theo a decis să rupă tăcerea și să ofere câteva informații despre marele eveniment așteptat, probabil, de întreaga țară. 

„Am discutat și despre nuntă. Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha. Poate vara viitoare vom da, totuși, și o petrecere în cinstea noastră. Până atunci, avem alte planuri.”, a mărturisit Theo Rose, într-un interviu viva.ro.

Artista a vorbit și despre cât de dificil poate fi să te împarți între viața de familie și carieră, și, cu toate că nu-i deloc ușor, Theo face tot posibilul să creeze un echilibru în acest sens. 

„Nu e simplu să te împarți între familie și carieră. Nu am timp să ies în oraș cu prietenele, însă ele au învățat să treacă pe la noi, pe acasă, oricând vor să ne vadă, seara, după ce ne terminăm treburile. Cinele cu Anghel au loc mai rar, dar ele există și le prețuim mult mai mult acum.”, a mai adăugat artista pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net