Lia Bugnar, totul despre una dintre cele mai mari dorințe ale sale: „Mi-aș dori mult de tot..”

Lia Bugnar (54 de ani) a intrat în centrul presei, în urmă cu mai bine de un an, când s-a aflat despre despărțirea sa, după o relație de iubire de nouă ani, cu Anghel Damian, actualul partener de viață al lui Theo Rose. Discretă din fire, aceasta a refuzat, mereu, să comenteze motivele separării de regizor.

Prin urmare, invitată recent în cadrul podcastului „Intervievista cu Florentina Fântânaru”, Lia Bugnar a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe ale sale.

„Mi-aș dori mult de tot să mor la timp, sincer! Nu vreau să apuc să trăiesc o bucată de viață chinuită care vine cu bătrânețea. Am văzut, zilele trecute, o postare pe Facebook în care o colegă de-a mea a murit și a fost un șoc foarte mare pentru mine. Atunci mi-am zis <Doamne, am început să murim>. Ea (colega Liei Bugnar – n.r) nu a murit la timp, ea a murit mult mai înainte de cât trebuia, dar cred că este un privilegiu să nu ai bucata aia de viață îngrozitoare uneori…cu boală. Asta înseamnă pentru mine să mori la timp, să fentezi nota aia de plată de la sfârșitul vieții care uneori este mai mare decât orice”, a declarat Lia Bugnar.

Destin neașteptat

Artista a mai spus public că în copilărie nu a mers des la teatru, în ciuda profesiei sale pe care o are acum de ani de zile:

„Ca să mărturisesc, eu am fost un copil nedus la teatru. Foarte nedus la teatru. Am fost o dată sau de două ori. Cu clasa de vreo două ori, iar din proprie inițiativă cred că tot așa, o dată – de două ori”.

Click! spune

Lia Bugnar este născută pe 4 ianuarie 1969, este bucureșteancă, iar în lumea artistică s-a făcut remarcată prin talentul ei ca dramaturg, scenarist, regizor, actriță și scriitoare română. Lia Bugnar a absolvit în 1995 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, București, secția Actorie, clasa profesor Sanda Manu. Printre cei mai des întâlniți actori în piesele Liei Bugnar se află Marius Manole, Ilinca Manolache, Maria Obretin, Irina Antonie, Cătălin Babliuc, Ofelia Popii, Radu Iacoban, Ana Ularu, Maria Buză, Anghel Damian și Istvan Teglas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net