Cine este Alexandra Căpitănescu, marea câștigătoare Vocea României. Ea a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro

Sezonul cu numărul 11 din „Vocea României” s-a încheiat seara trecută cu o finală plină de spectacol și de emoție! Iar, la final, votul publicului a hotărât cine va ridica trofeul din acest an, cât și marele premiu! Iar câștigătoarea acestei ediții a fost nimeni alta decât Alexandra Căpitănescu!

Alexandra Capitanescu a câștigat „Vocea României” / captură: PRO TV
Alexandra Capitanescu a câștigat „Vocea României” / captură: PRO TV

În finala din acest an de la „Vocea României” s-au înfruntat Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes, Melisa Antonesi, antrenată de Horia Brenciu și Theo Rose, Alex Maxim, din echipa lui Smiley, cât și cea care avea să devină marea câștigătoare, Alexandra Căpitănescu, care l-a avut antrenor pe Tudor Chirilă.

În cele din urmă, publicul a fost capitvat complet de către vocea de vis a Alexandrei Căpitănescu, care a plecat acasă și cu cecul în valoare de 100.000 de euro! Pe locul 2 s-a clasat Vlad Musta, urmat de către Melisa Antonesi, iar apoi de Alex Maxim.

Tânăra câștigătoare de la „Vocea României” are numai 19 ani și vine din Galați. În acest moment, ea studiază la Facultatea de Fizică și și-ar dori să devină fizician medical. În ciuda aptitudinilor ei pentru științele exacte, viața tinerei a fost dominată și de către o pasiune pentru muzică! Iar, acum, efortul ei a fost răsplătit de către publicul din țara noastră!

Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României”

În timpul audițiilor, jurații și-au dat seama din start cât de specială este vocea tinerei. Tudor Chirilă și Irina Rimes s-au întors primii, iar apoi au fost urmați și de către Smiley, cât și de Horia Brenciu și Theo Rose. În final, după ce a întors toate cele 4 scaune, Alexandra Căpitănescu a decis să meargă în echipa lui Tudor Chrilă.

„Știi ce m-a uimit? Concentrarea ta absolut extraordinară și schimbarea dramatică, efectiv, din final. Ai avut un personaj asumat, un moment coregrafic coerent, părea că orice mișcare e studiată. Dincolo de asta, ar fi fost de ajuns și cum ai cântat. Felicitări!”, spunea Tudor Chirilă.

În anul 2019, pe când avea numai 15 ani, Alexandra Căpitănescu a participat și la „Românii au Talent”, unde vocea ei a impresionat juriul chiar și atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net