Tudor Chirilă, adevărul despre conflictele de la Vocea României 2023. „Nu a înțeles mecanica show-ului”

Ultima actualizare:

Finala Vocea României 2023 are loc în aceste momente la Pro TV, când cei patru finaliști luptă pentru premiul cel mare. Tudor Chirilă, unul dintre antrenori, a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii. A vorbit și despre "confictele" dintre el și Horia Brenciu.

Tudor Chirilă, la Vocea României 2023 Foto: captură ProTv
Tudor Chirilă, la Vocea României 2023 Foto: captură ProTv

Tudor Chirilă, despre conflictele cu Brenciu

Tudor Chirilă a povestit, recent, câteva episoade din culisele show-ului de talente Vocea României. Acesta l-a adus în discuție și pe colegul său Horia Brenciu, cu care a avut numeroase schimburi de replici. „Ne distrăm în show-ul ăsta. Cred că amândurora ne-a plăcut așa-zisul conflict dintre noi.

Horia este, într-adevăr, un vechi om de televiziune și un bun încasator, eu sunt vechi în show-ul ăsta și-mi place să mă joc și să intru în dialog cu el. Poate că nu sunt întotdeauna atât de spumoase pe cât ni le-am dori (n. red. conflictele), dar sunt și multe foarte mișto și ne înțepăm fără să ne dezumflăm", a declarat Tudor Chirilă, întru-un interviu pentru Viva!.ro.

Tudor Chirilă: „La început, Irina nu a înțeles mecania show-ului"

Tudor Chirilă a avut câteva vorbe și despre colega de platou, Irina Rimes. „Cred că Irina, la început, la primul ei sezon, nu a înțeles mecanica asta a show-ului, că ne mai înțepăm și că, atunci când ești în fața unei camere, poate faci un pic mai mult, dar s-a lămurit că lucrurile sunt separate.

În show suntem și noi înșine, dar în același timp, ne permite, în anumite momente, să jucăm și niște personaje. În ce mă privește, Vocea României este pentru mine și o tribună care îmi dă posibilitatea să mai filozofez pe marginea unor chestii care mă preocupă, cum a fost și momentul concurentei de la Horia & Theo, care studiază în Manchester și m-a întristat ideea că ea nu vrea să se mai întoarcă în țară", a explicat Tudor Chirilă

"Flerul meu este să le aleg melodia potrivită"

„Cred că flerul meu nu este în a depista concurentul potrivit, ci melodia potrivită pentru el, la momentul potrivit. Până la urmă, nu știu ce merit am că m-a ales pe mine Iulian Nunucă. Poate că poți să spui invers: câteodată, concurenții au fler în ceea ce-i privește, să-și aleagă cel mai potrivit antrenor pentru ei", a mai punctat juratul de la Vocea României. 

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai îndrăgiți, dar și controversați antrenori de la Vocea României. Celebrul artist este mereu în centrul atenției datorită faptului că se numără printre cei mai doriți jurați de către concurenți. 

Artistul a reușit să aducă multe trofee în echipa lui și tocmai din acest motiv, mulți concurenți consideră că juratul își pune amprenta bine în emisiunea de la Pro TV. Chiar și așa, de-a lungul timpului, Tudor Chirilă a stârnit multe controverse din cauza modului său sincer de a se exprima.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net