Am fost în culise la „Vocea României”. Iată ce nu se vede la televizor! „Haideți, căprioarelor...!” VIDEO

#Exclusiv Click!

Vineri, 8 decembrie, ora 19.00. Încă mai ningea, iar ieșirile din București erau aglomerate, bară la bară. Mulți bucureșteni „fugeau”... cu viteza melcului spre munte. Am ieșit și eu din oraș în cârdul de mașini, dar destinația mea era Ștefănești - Ilfov, studiourile Kentauros, Pro Tv, „Vocea României”. Aveam să asist la show-ul live al celei mai tari emisiuni-concurs de muzică!

Pavel Bartoș a făcut un selfie cu toți cei 5 antrenori. Foto: Facebook
Pavel Bartoș a făcut un selfie cu toți cei 5 antrenori. Foto: Facebook

Sezonul 11 al emisiunii „Vocea României” de la Pro Tv se apropie de final! Vineri seară a fost semifinala live, în care 8 concurenți au făcut furori atât în rândul telespectatorilor, cât și în rândul antrenorilor. Au fost momente pline de emoție, de suspans, pe care l-au simțit cei din fața micilor ecrane, dar mai ales l-au trăit spectatorii din studioul de unde s-a transmis live semifinala.

Theo Rose, însoțită de iubitul Anghel Damian

Am fost una dintre cei prezenți în hala imensă din Ștefănești și am avut parte de un spectacol de zece ori mai intens decât se vede de la televizor.

Spectatorii se așază în gradene cu circa o oră înaintea începerii live-ului și sunt instruiți ca la carte de regizorul de platou. I se spune „Prințesa” și este motorul întregului live. Vorbește continuu cu publicul, cu antrenorii, cu band-ul condus de Bubu și bineînțeles cu cei 8 concurenți.

Pentru el toți sunt egali, niște piese pe o tablă de șah. Îi mută și-i manevrează cu abilitate pentru ca, la tv, să se vadă totul perfect. „Haideți, căprioarelor, eliberați scenă! Intrăm în direct în 30 de secunde... 20...10... gata!”, te obișnuiești imediat cu felul lui glumeț de a da ordine. „Acum, neprihănitelor, aplaudați”, „Pavel-cioc, ești gata?”, „Horia, Tudor, lăsați vorba, treceți pe scaunele voastre”, „Irina, ești perfectă, machiajul - afară de pe scenă!”, „Curățenia, ștergeți podeaua în fața scaunelor! Repede, Repede!” și tot așa.

„Căprioarele” nu ies din cuvântul regizorului de platou

„Căprioarele” nu-i ies din cuvânt, camerele se mișcă în toate părțile, doamnele de la curățenie șterg sârguincios cu mopurile, antrenorii iau poziție de drepți, publicul aplaudă la comandă. În pauzele de reclame sau când pe micile ecran se difuzează poveștile concurenților, studioul se animă brusc.

Toată lumea e în picioare, antrenorii fac poze cu publicul, vorbesc între ei, Theo Rose e „păzită” de iubitul ei Anghel Damian, care și-a făcut apariția într-un trening verde, Irina Rimes își împrospătează continuu machiajul, Smiley face glume cu Horia Brenciu, care e argint-viu, iar Pavel Bartoș repetă de pe prompter replicile pe care urmează să le spună.

Deși în timpul show-ului Pavel este prezentatorul nr 1, în afara live-ului am fost plăcut surprinsă să-l văd la treabă pe Cătălin Neamțu, actorul care participă și la „Săriți de pe fix!”. El a fost cel care a „încins” atmosfera în ora dinaintea începerii show-ului televizat. Un actor desăvârșit, amuzant și spontan. Se vede că face stand-up comedy!

Tudor Chirilă i-a pupat mâna lui Bartoș

Impresionată am fost și de cei cinci antrenori. Simpli, modești, prietenoși au făcut fotografii, au dat interviuri, au glumit. Cea mai amuzantă scenă, pe care doar cei din sală au văzut-o deoarece nu pornise încă live-ul: Pavel Bartoș a urat tuturor emisie bună și fără probleme și a bătut palma cu toti cei cinci antrenori. Inspirat ca de obicei, Tudor Chirilă a dat mâna cu Pavel după care i-a pupat mâna, ca la preot! Un hohot de râs s-a auzit din public.

Live-urile nu sunt deloc ușoare și Batoș ne-a povestit că după 4 ore de emisie, adrenalina este atât de mare că nu poate dormi până dimineața. Nici eu nu am prea dormit după experiența „Vocea României-live”. Am ajuns acasa la 1 noaptea și am văzut pe Voyo încă o dată tot spectacolul pentru a face diferența între cum se vede la tv și cum se trăiește pe viu! Un show de nota 10!

Cine sunt cei patru finaliști

Finaliștii sezonului 11
Finaliștii sezonului 11

Toți cei 8 semifinaliști s-au descurcat de minune, însă doar unul va câștiga finala emisiunii de la Pro TV și premiul în valoare de 100 de mii de euro. Doar patru concurenți dintre cei care au cântat vineri au fost aleși să participe mai departe în marea finală. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley nu au putut face altceva decât să-i încurajeze pe concurenți. Votul acordat concurenților a fost doar al publicului. Astfel au fost aleși: Alex Maxim (din echipa lui Smiley), Alexandra Căpitănescu (din echipa lui Tudor Chirilă), Melisa Antonesi (din echipa formată fin Horia Brenciu şi Theo Rose) şi Vlad Musta (din echipa Irinei Rimes). Finala „Vocea României” este programată pentru 15 decembrie, de la 20.30, şi va fi difuzată în direct, atât pe Pro TV, cât şi pe platforma de streaming Voyo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net