Cum arăta Oana Radu când a participat la Vocea Romaniei, în urmă cu 12 ani? Dieta pe care artista a ținut-o pentru a ajunge la aceată siluetă

Oana Radu traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Cântăreața care s-a făcut remarcată odată cu apariția ei la „Vocea României” și soțul ei, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, au decis să divorțeze după un mariaj care a durat 3 ani de zile. Ultimii ani din viața ei au fost unii plini de provocări, mai ales că mereu a ținut piept unei probleme cu care s-a confruntat: kilogramele în plus. 

Cum arăta Oana Radu în 2011 / foto: Social media
Cum arăta Oana Radu în 2011 / foto: Social media

Cântăreața a reușit să slăbească un număr mare de kilograme. Kilogramele în plus au urmărit-o o viață întreagă, însă cu ajutorul dietei potrivite și a sportului a reușit să obțină o siluetă de invidiat. 

Imagini cu Oana Radu de la „Vocea Romaniei” în anul 2011

Au trecut mai bine de 12 ani de când Oana Radu a apărut pentru prima dată la TV, în cadrul emisiunii „Vocea României”, care i-a adus celebritate. Cu toate că nu a mers până în marea finală, Oana Radu a reușit să ajungă la inimile oamenilor și a juraților emisiunii: Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu și Smiley. 

În emisiunea de la Pro TV din 2011, vedeta avea mult mai multe kilograme decât în prezent. Când a început să pună bazele carierei sale, Oana Radu a intrat într-un proces de slăbit. După ce ajunsese la mai puține kilograme, vedeta s-a îngrășat din nou. 

După ce în 2014 am slăbit 65 de kilograme, în 2019 m-am îngrășat din nou. Am ajuns să cântăresc 104 kg. M-am ambiționat și am slăbit 30 de kilograme.”, a declarat Oana Radu în anul 2019 despre silueta ei, pe contul ei de Instagram.

După moartea fostului iubit incendiat în scara de bloc, Oana Radu s-a pus pe picioare și a început propria dezvoltare. A început să țină din nou dietă și în tot procesul de slăbire a fost susținută de Cătălin Dobrescu, cel care i-a devenit ulterior soț.

Ce dietă a ținut cântăreața pentru a slăbi 30 de kilograme 

După ce a slăbit o parte din numărul de kilograme, Oana Radu a început să aibă din nou fluctuații de greutate. Ambiția a determinat-o să nu piardă această luptă și să ajungă la silueta dorită.  Dieta care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme în 50 de zile a fost inventată de Cătălin Dobrescu

„Dieta care m-a ajutat să slăbesc, și anume 30 de kilograme în 50 de zile, este dieta inventată de Cătălin”, a mărturisit Oana, completată de partenerul ei de viață. „Inventată de mine și adaptată la stilul ei de viață.

Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:

Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere

Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez”, spunea vedeta acum ceva timp.

Motivul separării Oanei Radu de Cătălin, soțul său

Oana Radu a luat prin surprindere pe toată lumea la aflarea veștii că ea și soțul ei, antrenorul Cătălin Dobrescu, au ajuns la despărțire. Cântăreața a mărturisit că trece prin cea mai grea perioadă a vieții ei și a dezvăluit motivul care a condus la separarea lor.

„Cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume, nu a existat un motiv anume. Pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem. Asta e tot ce pot să spun. Semănăm foarte tare și cred că ne-a făcut rău chestia asta.

Și faptul că am stat foarte mult împreună, pentru că noi ne-am petrecut, practic, din prima zi, toată viața împreună. Cumva, când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă, cred că asta dăunează relației”, a mărturisit Oana Radu, în podcastul moderat de Jorge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net