Oana Radu divorțează după doar trei ani de căsnicie! „Am hotărât să o luăm pe drumuri separate”

Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, și-au spus „adio!”, după doar trei ani de căsnicie. Artista a confirmat despărțirea pe pagina ei de socializare, refuzând însă să ofere prea multe detalii în privința motivelor care au dus la ruptura bruscă dintre ei. 

A scăpat de kilograme, dar a scăpat și de soț! După doar trei ani de căsnicie, Oana Radu a anunțat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Artista a confirmat într-un final, pe pagina ei socializare, zvonurile privind divorțul, apărute în ultima vreme tot mai des în presă. 

De altfel, indiciile ce au prefigurat divorțul au fost clare, căci artista renunțase la verighetă de o bună perioadă de timp, și își ștersese și toate fotografiile cu fostul partener de pe rețelele de socializare.

„Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună!

Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce”, a fost anunțul postat, în mediul online, de cântăreață.

Artista, în vârstă de 29 de ani, s-a abținut, deocamdată, să ofere mai multe detalii privind ruptura surprinzătoare dintre ea și soțul ei. 

„Momentan, nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a mai spus Oana Radu.

Fostul iubit al Oanei Radu, incendiat într-o scară de bloc

Oana Radu (29 de ani) s-a căsătorit civil cu Cătălin Dobrescu în anul 2020. Cei doi nu au apucat, însă, să facă și cununia religioasă.

Oana părea că și-a găsit liniștea în 2019, atunci când l-a întâlnit pe Cătălin Dobrescu, cel care a ajutat-o să treacă peste drama vieții ei.

Mihai Alin, fostul iubit al solistei, a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova, de către un vecin. Agresorul a aruncat asupra acestuia, dar și asupra mamei lui, cu cocktailuri Molotov. 

Dacă femeia a avut noroc și a scăpat doar cu leziuni la mâini, bărbatul a suferit, însă, arsuri grave, pe 75% din suprafața corpului. 

Fostul iubit al artistei a fost spitalizat timp de 25 de zile, însă, în ciuda eforturilor medicilor, aceștia nu i-au mai putut salva viața, declarând decesul pe 7 septembrie 2019. 

Fostul soț a ajutat-o să slăbească! Cât cântărește acum?

După pierderea fostului ei iubit, Oana Radu a apelat la ajutorul lui Cătălin Dobrescu, pentru a slăbi. Antrenorul de fitness a devenit, în 2020, soțul, dar și managerul artistei. 

Nu mai este un secret că Oana s-a luptat ani de zile cu kilogramele în exces. La doar 19 ani, solista cântărea nu mai puțin de 121 de kilograme. Cu ambiție, cântareața a reușit să slăbească 64 de kilograme, ajungând la doar 57 de kilograme.

S-a îngrășat, însă, la loc și a ajuns, din nou, să cântărească peste 100 de kilograme, mai precis 104. Solista a slăbit, apoi, spectaculos, dând jos în jur de 47 de kilograme.

În urmă cu trei ani, Oana s-a oprit, însă, la 57 de kilograme. Artista a apelat, în mai multe rânduri, la ajutorul medicilor esteticieni, pentru a îndepărta surplusul inestetic de piele, datorat fluctuațiilor mari de greutate. Și-a reconstruit sânii, apoi și-a îndepărtat și excesul de piele din zona brațelor.

Anul trecut, ea a suferit a doua intervenție pentru îndepărtarea surplusului de piele, de pe abdomen. 

„Este un vis împlinit, pentru că am slăbit foarte multe kilograme și rămăsesem cu surplusul acela de piele. În momentul de față încerc să mănânc cât de sănătos pot, pentru că, nefăcând sport, trebuie să am mare grijă pentru că imediat te îngrași la loc.

Dar, am terminat cu intervențiile, gata! Pur și simplu, mult sport și atâta tot! Sunt în cea mai bună formă a mea de până acum! Vreau să fac mulți mușchi ca să mă tonifiez!”, a declarat vedeta după ultima operație, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net