Alina Sorescu, mai fericită ca niciodată după separarea de Alexandru Ciucu! Totul are legătură cu un bărbat celebru

În anul 2022, viața artistei Alina Sorescu și a creatorului de modă Alexandru Ciucu s-a schimbat radical. După 12 ani de căsnicie, cei doi au decis să-și urmeze drumurile separat. Deși despărțirea oficială nu a fost încă confirmată prin acte de divorț, Alina Sorescu pare să-și fi găsit fericirea într-un mod neașteptat.

Alina Sorescu, apariție de zile mari. / Foto: arhiva personală.
Alina Sorescu, apariție de zile mari. / Foto: arhiva personală.

Separarea celor doi, marcată de conflicte privind custodia celor fetițelor

Separarea lor a fost marcată de conflicte privind custodia celor două fetițe ale cuplului. Cu toate acestea, Alina Sorescu a luptat pentru dreptul de a-și crește copiii și a continuat să se bucure de viață în ciuda provocărilor. Anul trecut a fost unul dificil pentru ea, dar acum pare că lucrurile s-au schimbat în bine.

Alina Sorescu este în culmea fericirii datorită unui proiect special în care va fi implicată. Artista se pregătește să urce pe scena Salii Palatului în cadrul spectacolului Disney 100 Concert, alături de Vlad Miriță și alți artiști talentați. Acest eveniment fabulos va readuce în prim-plan melodiile din cele mai iubite filme Disney, inclusiv din producții precum Mary Poppins, Lion King și Frumoasa și Bestia.

Alina Sorescu își dedică timpul și energia pasiunii sale pentru muzică

Cu toate că este în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își dedică timpul și energia pasiunii sale pentru muzică. Ea și-a îndeplinit un vis mare, interpretând rolul prințesei Elsa, un personaj adorat de cele două fetițe ale sale, Carolina și Raisa. Emoționată de această oportunitate, artista a mărturisit că acesta este momentul în care visul ei devine realitate.

Evenimentul va fi o călătorie fascinantă prin istoria Disney, iar Alina Sorescu se va transforma în diferite prințese Disney precum Viana și Jasmine, oferind publicului o experiență magică și plină de farmec.

Chiar și în mijlocul provocărilor personale, Alina Sorescu reușește să rămână puternică și să se concentreze pe cariera sa. Cu determinare și pasiune pentru muzică, artista continuă să inspire și să aducă bucurie publicului ei, dovedind că viața poate fi frumoasă chiar și în cele mai dificile momente.

Așadar, cu zâmbetul pe buze și cu inima plină de entuziasm, Alina Sorescu își pregătește intrarea pe scena Disney 100 Concert, unde va aduce magia poveștilor Disney în inimile spectatorilor și ale fetițelor sale. Oricât de dificilă ar fi viața, această artistă talentată demonstrează că pasiunea și determinarea pot învinge orice obstacol, transformând visurile în realitate și aducând lumina în viața celor din jur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net