Alina Sorescu a înflorit de când a divorțat! Și-a schimbat imaginea și arată complet diferit

Alina Sorescu radiază de fericire, iar acest lucru se poate o bserva cu ochiul liber. În urma divorțului de Alexandru Ciucu și victoria împotriva lui privind custodia celor două fetițe pe care le au împreună, artista s-a reinventat, la propriu. 

Alina Sorescu și noile schimbări din viața sa
Alina Sorescu și noile schimbări din viața sa

Ultimele imagini din social media ilustrează parcă o cu totul și cu totul o altă persoană, pesemne că Alina Sorescu și-a recăpătat puterile, devenind mult mai încrezătoare în forțele proprii, sigură pe sine și, nu în ultimul rând, extrem de frumoasă. 

Imagini fabuloase cu Alina Sorescu! Uite cum arată acum 

Îndrăgita artistă împărtășește cu admiratorii ei nu doar momentele mai puțin plăcute pe care viața i le aduce în cale, ci și clipele mici, dar pline de însemnătate. 

Așa aflăm că a reușit să privească experiența divorțului ca fiind una din care a avut de învățat. Acum lucrurile se așează în viața ei, fapt care se vede din atitudine și vestimentație. 

Deși anii trec, Alina Sorescu pare să întinerească pe zi ce trece. Vedeta s-a postat purtând o ținută de-a dreptul magnifică, alcătuită dintr-o rochie neagră provocatoare, dar în același timp decentă, menită să-i pună formele în evidență.

Alina Sorescu, victorie de zile mari împotriva fostului soț, Alexandru Ciucu

Ea și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți vreme de 12 ani, însă neînțelegerile apărute în ultimul timp i-au determinat să aleagă calea divorțului. Lucrurile au fost puțin mai complicate pentru cei doi, întrucât la mijloc se aflau doi copii. 

Domiciliul celor două fetițe i-a revenit Alinei Sorescu, după ce în luna martie a acestui an instanța hotărâse ca domiciliul lor să se mute săptămânal, astfel încât Raisa și Carolina să locuiască la ambii părinți. 

„A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată”, a scris Alina Sorescu pe contul ei de Instagram, după victoria obținută în instanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net