Alina Sorescu l-a învins pe Ciucu în instanță: „Am văzut suferința în toate formele e!” Când începe procesul de divorț

Ultima actualizare:

Alina Sorescu zâmbește din nou! A obținut victoria în războiul cu Alexandru Ciucu pentru programul celor două fetițe, Raisa și Carolina. Domiciliul fetițelor a revenit la mamă.

Alina Sorescu, victorie în instanță!

Fetițele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu vor avea, din nou, domiciliu la mamă. În luna martie, intrase în vigoare o hotărâre a instanței în privința modul în care se împarte timpul celor două fetițe între cei doi părinți. Atunci, instanța a hotărât să se aplice regula de o săptămână cu o săptămână, mai precis fetițele stăteau 7 zile la mama lor, iar alte 7 zile la tată.

I s-a rupt inima Alinei Sorescu (37 de ani) atunci când Alexadru Ciucu a venit prima dată să ia fetițele. Episodul a fost unul dureroros, mai ales că Alina și cele două fetițe au vărsat atunci lacrimi în plină stradă.

Acum, cântăreața zâmbește din nou. Instanța a suspendat hotărârea judecătorescă din luna martie, prin care se stabilise ca fetițele să locuiască o săptămână la mamă și alta la tatăl lor, și a restabilit, astfel, domiciulul fetițelor la mamă.

Cântăreața a mai subliniat că ea și Alexandru Ciucu au custodie comună, la acest moment.

Alina Sorescu: „Programul de vizită nu era benefic pentru fetițe”

Vreau să vă anunț că instanța de judecată - Curtea de Apel București - a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, asa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că, încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată”, a precizat Alina Sorescu, într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram.

Ce se întâmplă cu divorțul? „Apelul va începe abia anul viitor!”

Cu acest prilej, Alina Sorescu a făcut noi precizări privind divorțul de Alexandru Ciucu, care urmează să se judece abia în primăvara anului viitor.

Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.

Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE”, a fost mesajul Alinei Sorescu, pe pagina ei de socializare.

Alina Sorescu a anunțat divorțul de designerul Alexandru Ciucu (47 de ani) chiar la începutul anului trecut, în luna ianuarie. Cei doi nu se mai înțelegeau de ani buni, așa că divorțul a fost iminent după 12 ani de căsnicie.

După ce anunțat ruptura, solista s-a mutat de acasă într-un apartament de 300 000 de euro, dintr-un complex rezidențial, împreună cu fetițele Raisa și Carolina.

Ulterior, Ciucu a introdus o ordonanță președințială prin care a solicitat ca fetele să locouiască împreună cu el, la vila din Pipera. Instanța, însă, nu a fost atunci de acord și a stabilit domiciliu fetițelor la mamă, până la finalizarea procesului de divorț.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net