Alina Sorescu, prima imagine după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetițele. Câtă durere se vede în ochii vedetei

Ultima actualizare:

La o zi după ce Alexandru Ciucu a venit să îţi ia fetiţele, de la mama lor, Alina Sorescu, artista a postat prima poză pe reţelele de socializare. Momentul a fost unul cu adevărat copleşitor atât pentru vedetă, dar şi pentru copile. Cu toate acestea, artista a decis să rămână activă pe contul său de Instagram unde a postat o fotografie. Câtă durere se vede pe chipul său, vă lăsăm pe voi să decideţi!

Alina Sorescu, prima imagine după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetițele
Alina Sorescu, prima imagine după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetițele

Războiul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu continuă! Ştim bine că instanța de judecată a decis ca fetițele pe care solista le are împreună cu designerul să petreacă o săptămână la mamă, și o alta, la tată. Astfel, în weekend au apărut imagini sfâşietoare în presă cu momentul în care designerul a venit să le ia pe Raisa și Elena Carolina pentru a petrece câteva zile alături de el, moment în care Alina Sorescu a fost suprinsă vizibil devastată.

La scurt timp însă, solista a postat pe Instagram o poză cu ea, cu zâmbetul pe buze, gest ce nu pare în concordanţă cu situaţia dificilă pe care o trăieşte. 

Încearcă, oare, artista prin acest gest să îşi mascheze durerea? Cu siguranţă traversează nişte momente cumplite departe de fetiţele sale, dovadă că va face apel în instanţă pentru a contracarea decizia, temându-se de faptul că fetiţele vor fi afectate emoţional de aceste schimbări. 

Alina Sorescu: „Sper ca fetiţele să nu fie plimbate dintr-o parte în altă până la 18 ani”

Alina Sorescu fetite Facebook jpg

A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată.

Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a anunțat Alina Sorescu, chiar pe pagina ei de Instagram, în urmă cu câteva zile. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp