Alina Sorescu, război total cu Ciucu pentru copii! Ce au decis judecătorii și cât de afectate sunt fetițele

E război între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu! Instanța de judecată a decis ca fetițele pe care solista le are împreună cu designerul să petreacă o săptămână la mamă, și o alta, la tată. Alina Sorescu va face apel, fiind total nemulțumită de decizie.

Alina Sorescu se teme să nu piardă custodia fetițelor sale Sursa: Click!
Alina Sorescu se teme să nu piardă custodia fetițelor sale Sursa: Click!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află la acest moment în plin proces de divorț. Cei doi foști soți își dispută în instanță custodia și programul celor două fetițe pe care le au împreună, Raisa și Elena Carolina.

Instanța a decis, însă, ca fetițele pe care solista le are împreună cu Alexandru Ciucu să petreacă o săptămână la mamă, și o alta, la tată. Alina Sorescu se teme, însă, să nu piardă custodia micuțelor și să nu fie afectate copilele de aceste schimbări, mai ales din punct de vedere emoțional.

Alina Sorescu: „Voi lupta până la capăt și voi face apel!”

A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată.

Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a anunțat Alina Sorescu, chiar pe pagina ei de Instagram.

Alexandru Ciucu își dorește custodia totală a fetițelor, Raisa și Carolina  Sursa: Instagram
Alexandru Ciucu își dorește custodia totală a fetițelor, Raisa și Carolina Sursa: Instagram

„Tatăl cere drepturi egale cu mama!”

Alina Sorescu este decisă să lupte până la capăt pentru fetițele ei și va ataca decizia instanței de judecată, care nu este una definitivă.

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru ca acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere.

Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”, a adăugat cântăreața.

Avocata Alinei Sorescu: „Soluția nu are o bază legală”

Nicoleta Popescu, avocata Alinei Sorescu, a făcut și ea declarații la cald privind decizia instanței de judecată, care o nemulțumește pe clienta sa.

Soluția nu are o bază legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetua și accentua situatția tensionată dintre părți, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor”, a spus avocata Nicoleta Popescu.

Alina Sorescu a anunțat divorțul de designerul Alexandru Ciucu chiar la începutul anului trecut, în luna ianuarie. Cei doi nu se mai înțelegeau de ani buni, așa că divorțul a fost iminent după 12 ani de căsnicie.

După ce anunțat ruptura, solista s-a mutat de acasă într-un apartament de 300 000 de euro, dintr-un complex rezidențial, împreună cu fetițele Raisa și Carolina.

Ulterior, Ciucu a introdus o ordonanță președințială prin care a solicitat ca fetele să locouiască împreună cu el, la vila din Pipera. Instanța, însă, nu a fost atunci de acord și a stabilit domiciliu fetițelor la mamă, până la finalizarea procesului de divorț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net