Alina Sorescu, primul Crăciun fără Alexandru Ciucu: „A fost un an mai complicat pentru mine”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alina Sorescu (36 de ani) a avut un an destul de zbuciumat, asta dacă ne raportăm la despărțirea de Alexandru Ciucu, lucru care a cam zdruncinat-o emoțional. Hărnicuță, talentată și cu încredere în forțele proprii, cântăreața s-a pus pe treabă, așa că au început să curgă și proiectele. Click! a stat de vorbă cu artista la petrecerea Elle, așa că avem noutăți despre cum e viața ei acum, ce face de sărbători și care sunt planurile pentru anul ce urmează. Unul total diferit pentru ea!

Alina Sorescu, încrezătoare și cu planuri mari pentru 2023!

Artista ne-a mărturisit că 2022 nu a fost un an tocmai reușit pe toate planurile, însă a reușit să se mobilizeze, având și familia aproape, așa că tot răul spre bine, cum se zice. Ce-și dorește pentru 2022? Ei bine, liniște sufletească, să-i fie fetițele aproape și cât mai multe realizări profesionale. Alina, asta îți dorim și noi!

Citește și: Alina Sorescu, chinuită de Alexandru Ciucu. Metoda prin care încearcă să îi ia fetele

„Anul care urmează vreau să vină cu concretizarea multor planuri pe care le-am pornit în 2022, îmi doresc ca fetițele mele să crească frumos și mai vreau multă liniște. A fost un an mai complicat pentru mine. Sper ca în 2023 lucrurile să se așeze, să se liniștească.”, a declarat pentru Click!.

Alina Sorescu, primul Crăciun fără Alexandru Ciucu

Vezi și: Alina Sorescu s-a mutat din casa lui Ciucu! Cum arată apartamentul de 300.000 de euro

„De Sărbători voi fi alături de familia mea extinsă, de fiecare dată, de Crăciun, petrec la Roșiorii de Vede, acolo unde locuiește mătușa mea. Ne întâlnim cu toții, așa ne-a învățat bunica mea, ca de Crăciun să fim cu toții împreună, indiferent de drumul pe care ne duce viața. Ne reunim toate generațiile la aceeași masă. Fetițele sunt și ele bine, așteaptă Moșul, așteaptă să petrecem de Crăciun.”, ne-a mai spus cântăreața.

Mai e puțin până în 2023, însă Alina Sorescu are treabă, căci luna decembrie o prinde cu multe proiecte. 

Mai vezi și: Cum arată „palatul” lui Alexandru Ciucu de 2.000 metri pătrați!

„În această perioadă, în decembrie, am mai puțin timp pentru mine pentru că este o lună foarte aglomerată profesional. Sunt perioade mai aglomerate, perioade mai lejere, probabil că în ianuarie o să mă odihnesc puțin mai mult. Până atunci îmi doresc să îmi iasă proiectele din decembrie”.

Și pentru că tot am vorbit despre viitor, proiecte, dorințe, dar și curățare spirituală, Alina Sorescu ne-a mărturisit și cum se menține în formă. La gala Elle, artista a apărut îmbrăcată într-un costum elegant accesorizat cu o pălărie neagră, geantă cu pietricele. Ținuta a fost cu adevărat una reușită, zicem noi.

„Probabil mă avantajează acest costum. Se spune că negrul subțiază silueta dar încerc să mă mențin. Programul meu din această perioadă este destul de aglomerat și cred că pentru artiști este așa în luna decembrie și mă bucur din plin de lucrul ăsta, deoarece ne era dor tuturor să avem evenimente, să cântăm și, Slavă Domnului, am avut foarte multe invitații în această lună decembrie și nu numai. A fost un an plin profesional pentru mine.”, ne-a spus Alina Sorescu.

Alina Sorescu, la Gala Elle
Alina Sorescu, la Gala Elle

Divorț de Alexandru Ciucu cu miză mare

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au de împărțit o avere destul de frumușică la divorț, care încă nu s-a finalizat. Cei doi au strâns ban pe ban, în cei 12 ani de mariaj, din firmele pe care le dețin, dar și din proiectele pe care artista le-a avut. Numai casa din Pipera, în care momentan locuiește designerul de modă, se ridică la suma de 500.000 de euro.

Alexandru Ciucu are în portofoliu trei companii: Panetelas Activ, Oaghenada Grup și Bruno, estimate la cifra de afaceri 13 milioane de lei, cu un profit de aproape 750.000 de lei, adică peste 150.000 de euro.

Alina Sorescu deține Piano Music, din 2010, cu o cifră de afaceri de aproape 1.2 milioane de lei și un profit de peste 86.000 de lei, adică circa 18.000 de euro, pentru toți anii de activitate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner Bella Santiago png
Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc ca în prima zi
 Alex Gavrilescu, arhitectul de la „Visuri la cheie” a intrat în echipa lui Smiley, la „Vocea României
image
actualitate.net