E tobă de carte, dar căsnicia e pe butuci! Cum a ajuns Alina Sorescu cântăreață din profesoară?!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E tobă de carte, dar asta nu prea a ajutat-o în căsnicie! Alina Sorescu a depănat amintiri de pe băncile școlii, mai ales că anul acesta și fiica ei cea mare, Raisa, a intrat în clasa 0. Cântăreața traversează o perioadă dificilă pe plan personal: este în plin proces de divorț cu Alexandu Ciucu.

Alina Sorescu și-a luat viața în mâini!
Alina Sorescu și-a luat viața în mâini!

Alina Sorescu: „Raisa a început școala. E în clasa 0!”

Aflată în plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își umple timpul cu copiii din viața ei. Le are lângă ea pe cele două fiice ale sale, Raisa și Carolina, plus „picii” cu care a început lecțiile de canto.

Fiica cea mare a solistei și a lui Alexandru Ciucu a mers la școală, în clasa 0. Alina e mândră tare de micuța Raisa și speră să fie la fel de bună la învățătură ca și ea.

Citește și: Vin vremuri grele pentru Alina Sorescu! Luptă acerbă pentru custodie: „E greu să fii părinte. Un copil nu vine cu instrucțiuni la pachet!”

E primul an la clasa 0, clasa pregătitoare. Clasa 0 se spune că e o trecere, sunt învățați cu rigorile și conduita de la școală. Am emoții pentru ea. Normal că și eu îmi amintesc cum eram în prima zi de școală”, a declarat Alina, care a avut emoții pentru fiica ei.

Alina Sorescu a fost premiantă în școală

Chiar dacă a fost vedetă de mică, artista se împărțea cu brio între scenă și cursuri. A reușit chiar să termine șefă de promoție la liceu, are două facultăți la activ și un master. La teorie, Alina Sorescu stă bine, e tobă de carte, am putea spune. În căsnicie, însă, solista are mari probleme, ajungând, iată, la divorț.

Iată și: Cum își umple timpul Alina Sorescu! Artista nu are răgaz să se gândească la divorț și pregătește un proiect special

Eu am fost mereu premiantă! Toată lumea mă întreba: ți se dădeau note mari pentru că erai cunoscută?! Nu, nu este adevărat. Ca dovadă, eu am învățat bine și la școală, și la liceu, și la facultate!

Am fost șefă de promoție la liceu, am luat cea mai mare notă la BAC. Am făcut două facultăți, am făcut master. Mi-a plăcut mie, nu învățam că mă punea cineva! Îmi plăcea să mă duc pregătită, pentru că viața mea a fost împărțită între turnee și școală.

Îmi plăcea să fiu bine pregătită tocmai ca să nu las loc de interpretări, de niciun fel. Și uite că mi-a folosit foarte mult! Sunt fericită că m-am ținut de școală și am fost consecventă.

Eu am patamala (n.r. certificat de studii) de profesoară! Am terminat fostul liceu Pedagogic - Colegiul Național Elena Cuza. Când am început povestea cu picii lui Soreasca, am urmat cursurile de psiho-pedagogie din cadrul departamentului ce formează cadre didactice la Facultatea de Știinte ale Comunicării. Eu, de mică ,am fost așa, să știu din toate, să mă asigur că mă pricep la toate!”, a mai povestit solista, depănând amintiri de pe băncile școlii.

Ups: În ce își găsește refugiul Alexandru Ciucu după ce s-a aflat de divorțul de Alina SorescuVedete românești

Până la începerea procesului de divorț, Alina muncește pe rupte cu picii ei, care se pregătesc de concert.

Pe 24 septmebrie avem concert la Sala Palatului - Suflet de copil. Aștept toți copiii, însoțiți de familie, pe toți cei care vor să se simtă din nou copii. Invitați vor fi: Iuliana Beregoi, Cleopatra Stratan și Eduard Sanda. Viața mea e numai printre copii. Prin fetițele mele sunt din nou copil!” , a mai anunțat solista.

Procesul de divorț e programat pentru sfârșitul anului!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț, după 12 ani de mariaj. Artista a anunțat separarea de soțul ei, în luna ianuarie, precizând că ruptura dintre ea și partenerul ei de viață se produsese de ceva vreme.

Instanța a decis ca cele două fetițe ale cuplului să locuiască alături de artistă până la soluționarea procesului de divorț. Alexandru Ciucu a introdus, de altfel, o ordonanță președințială prin intermediul căreia solicita ca domiciliul fetițelor să fie stabilit pe adresa sa, însă instanța i-a respins cererea, nu o dată, ci de două ori.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în culisele „Cerbului de Aur,” în 2008. Cântăreața era prezentatoarea festivalului de la Brașov, iar designerul se ocupa de partea de fashion.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net