Cum își umple timpul Alina Sorescu! Artista nu are răgaz să se gândească la divorț și pregătește un proiect special

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 36 de ani, Alina Sorescu e hotărâtă să nu se mai uite în urmă! Are multă treabă, proiecte profesionale de pregătit, școala celor două fete care e pe cale să înceapă, Elena Carolina (8 ani)  și Ana Raisa (6 ani), cea mică urmând să înceapă din această toamnă, cu mari emoții,  clasa zero.

cub cub alina sorescu png

Deocamdată procesul de divorț dintre artistă și fostul ei soț, Alexandru Ciucu (46 ani), nu a început, cei doi concentrându-se până acum pe stabilirea domiciliului celor doi copii pe care îi au împreună. Până la noi emoții și drumuri spre tribunal, Alina Sorescu își împarte timpul cum știe mai bine între fetele ei și proiectele profesionale pe care le pregătește în mod special pentru luna septembrie.

Vezi: Alina Sorescu, surpriză de proporții pentru fani! Solista a înflorit după divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu: „Strălucitoare am fost tot timpul!”

„Sunt la acest eveniment dedicat copiiilor care vor să învețe engleză, și eu mă ocup de copii, e de notorietate trupa Picii lui Soreasca și era cumva  de la sine înțeles să vin și să mă informez cu tot ceea ce se întâmplă nou în materie de copiii.

Da, se vorbește engleză la noi acasă, și fetițele vorbesc foarte bine engleză și cred că e important să îi îndreptăm pe cei mici către limbile străine. Picii lui Soreasca revin din vacanță, în toamnă aleg chiar și pici noi pentru  noul sezon de cursuri. Picii vechi evident că abia așteaptă reîntâlnirea, că noi vara avem pauză de activitate, îi las să se bucure de vacanță și revenim din toamnă cu forțe proaspete, fix la Sala Palatului.

Revenirea e în mare forță, pe 24 septembrie este spectacolul nostru, Suflet de copil, pe care îl susțin alături de trupa mea de pici, la Sala Palatului. Invitații noștri vor fi Ana Beregoi, Cleopatra Stratan, Edward Sanda și mulți alții pe care o să îi descoperiți  acolo și abia aștept să cunosc și mai mulți copii pe 24 septembrie.

Este un eveniment dedicat întregii familii, plin de culoare, de veselie, ca în piesă noastră "Suflet de copil", practic de aici a plecat ideea”, ne-a mărturisit pentru Click!

Alina Sorescu, care nu prea are timp deloc să se plictisească acum sau să se gândească la altceva și la ce va face cu viața ei pentru că proiectele vin peste ea așa că are de muncă. La spectacolul de la Sala Palatului, Alina Sorescu le va avea lângă ea și pe cele două fetițe ale ei.

Alina Sorescu: “Îmi doresc să am putere, să mă pot ocupa de fetițe și de proiectele mele profesionale!”

Chiar dacă pe plan profesional totul pare să meargă ca uns, Alina Sorescu are grijă să petreacă timp și cu fiicele sale și să se ocupe de educația lor, în mod special să le pregătească acum de începerea școlii, așa că reușește să se împartă și să combine de minune proiectele cu viața de mămică și familie.

„Mă împart, ca orice mămică! Atunci când ești mamă înveți să îți organizezi  timpul și observi că poți fi chiar mai eficientă decât erai înainte. Copiii evident că vin cu multe responsabilități dar e o bucurie pentru că ai o altfel de răsplată în momentul în care le vezi  crescând.

Anul acesta școala începe mult mai repede decât până acum și  totul va trebui să se întâmple mult mai repede și urmează să ne pregătim pentru 5 Septembrie. Fetele vor merge la aceeași școală! Ne pregătim!

Da, păstrăm, poate ce a fost bun în anii trecuți, luăm lucruri noi, că așa e firesc să ne înnoim în anul nou școlar, mai ales că cea mică acum începe  școala, deci pentru ea e totul nou și trebuie să  pornească într-o etapă nouă în viață ei, cu dreptul!”, a mai completat Alina Sorescu atunci când a venit vorba de fetele ei, Carolina și Raisa.

Poate te interesează: Alina Sorescu, super fericită după despărțire! A strălucit alături de fiicele ei

Venind vorba de cum arată acum, că parcă strălucește și își acordă o atenție deosebită, Alina Sorescu ne-a lămurit și în privința acestui aspect: „Dar eu strălucitoare am fost tot timpul! (râde) Fiind de mică și de atâta timp în lumina reflectoarelor este evident că trebuie să ai grijă în orice moment de felul în care arăți. Adică am o carieră de când eram mic copil și de când mă  știu am fost așa. Sunt femeie în primul rând și evident artist și trebuie să am grijă de cum arăt!”, a spus cântăreața.

Cât despre perioada nu tocmai plăcută din viața ei, cu separarea de Alexandru Ciucu și dacă a mai vorbit sau nu cu tatăl fetițelor sale, Alina Sorescu a preferat să păstreze discreția.

Citește și: Cine este Alexandru Ciucu și ce nu știai despre el 

„Acum suntem la un eveniment dedicat copiilor și atunci nu aș vrea să intrăm în acest subiect pentru că evident nu are legătură. Suntem la un eveniment care are un cu totul alt subiect!

Artista și-a dedicat vacanța de vară în exclusivitate fetițelor ei!

„A fost o  vară plină, în care ne-am plimbat! Am fost la mare, am fost la munte, am fost în multe locuri și pe lângă  București, am descoperit o zonă foarte frumoasă căreia i se spune "Toscana de  România" e în zona viticolă cunoscută din țara noastră așa că am descoperit și locuri noi, și am avut o vacanță frumoasă pentru că am avut și eu foarte mult timp pentru ele, cum spuneam eu vara le dau vacanță Picilor lui Soreasca,  și atunci vacanța mea coincide cu vacanță lor.

Ce își mai dorește pentru ea Alina Sorescu până la sfârșitul acestui an, care se apropie cu pași rapizi? “Anul acesta îmi doresc de la show-ul Suflet de copil să fie o reușită și de ce nu, să îl repetăm, îmi doresc să mai fac un videoclip, am deja o piesă nouă pregătită cu  Picii lui Soreasca și îmi doresc să avem un sfârșit de an plin, pentru că pentru noi artiștii e perioada cea mai plină din an. Așa că îmi doresc să am putere, să mă pot ocupa de fetițe și de proiectele mele profesionale!”, a mai spus Alina Sorescu pentru Click!, care lansează chiar azi, pe 29 August o piesă nouă, intitulată sugestiv “Tot ce a fost”, o melodie compusă de Edward Sanda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net