Alina Sorescu, sărbătorită cu mare fast: „Este și primul an fără soțul meu”

Ultima actualizare:

Data de 14 iulie este una cu adevărat importantă pentru Alina Sorescu, căci reprezintă ziua ei de naștere. Anul acesta aniversarea ei s-a desfășurat într-un cadru neobișnuit, căci este prima sărbătoare pe care o petrece în calitate de femeie singură. Mai mult, vedeta se află în plin proces de divorț, iar trăirile sale sunt apăsătoare.

În ciuda tuturor momentelor mai puțin fericite din ultima perioadă, Alina Sorescu reușește să zâmbească și să se bucure din plin de cei 36 de ani pe care abia i-a împlinit. În ciuda absenței soțului său, artista a avut parte de o zi de vis datorită tuturor persoanelor de care s-a înconjurat de-a lungul timpului. A primit o surpriză neașteptată din partea colaboratorilor, iar copiii care sunt înscriși la școala ei de muzică au marcat momentul în stilul caracteristic.

S-ar putea să îți placă și:  Alina Sorescu, pregătită de război cu Alex Ciucu. De ce vrea designerul custodia fetelor

Totodată, Alina Sorescu s-a sărbătorit și la TV, la emisiunea „Vorbește Lumea”, unde a fost invitată. Ea a povestit despre planurile pe care le are, despre noul său statut, dar și despre familia sa. A transmis, din nou, că vrea să se concentreze asupra fetelor și carierei, motiv pentru care nu a organizat o petrecere fastuoasă, ci o ieșire intimă, între apropiați.

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Cum a sărbătorit?

„Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou. Este și primul an fără soțul meu, dar încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal. Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație.

Ți-am mai pregătit și: Alina Sorescu răbufnește, în plin proces de divorț: «Se urmărește o înscenare»

Am foarte mulți oameni alături de mine, primesc numeroase mesaje, apeluri, urări, cred ca au fost zeci de mii de mesaje. Mai pe seară cred că o să ieșim în oraș, eu cu fetele mele și câțiva apropiați, la un restaurant, undeva ca să marcăm momentul”, a precizat Alina, în emisiunea citată anterior, chiar de ziua ei.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în anul 2008, la Cerbul de Aur și s-au căsătorit doi ani mai târziu, în 2010. Anul acesta și-au anunțat divorțul, iar instanța a decis ca până la finalizarea procesului fetele să rămână în custodia mamei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net