Alina Sorescu răbufnește, în plin proces de divorț: «Se urmărește o înscenare»

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț, după 12 ani de mariaj. Cele două fetițe ale cuplului locuiesc momentan alături de artistă, însă decizia instanței nu este una definitivă. Alina Sorescu este deranjată de cele mai recente zvonuri lansate pe seama sa și a ținut să facă o serie de precizări. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț

Vestea despărțitii dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu a fost una surprinzătoare întrucât de ceva vreme existau speculații conform căruia mariajul dintre cei doi se află la un pas de a se destrăma.

Instanța a decis ca cele două fetițe ale cuplului să locuiască alături de artistă până la soluționarea procesului de divorț, însă Alina tot nu poate respira ușurată pentru că este ținta unor acuzații. 

Ar putea să te intereseze și: Cine este Alexandru Ciucu și ce nu știai despre el 

Se zvonește că ar avea datorii și că deja are un nou iubit căruia îi alocă o bună parte din timp. Solista a fost teribil de deranjată de speculații și a dorit să le pună capăt pentru totdeauna. Alina Sorescu a mărturisit că nimic din cele scrise nu este adevărat și este de părere că cineva dorește să îi facă rău în mod intenționat, lansând astfel de idei nefondate. 

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului «Suflet de copil», pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat Alina Sorescu, conform Impact.ro.

Citește și: Se împacă Alexandru Ciucu cu Alina Sorescu? Ce a declarat artista?

Alexandru Ciucu a înaintat o ordonanță președințială pentru a obține custodia fetițelor

În luna ianuarie a acestui an, Alina Sorescu a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu, iar în prezent procesul lor este în continuare în desfășurare. Se pare că cel mai disputat aspect al separării dintre cei doi foști parteneri este, așa cum era de așteptat, custodia celor două fiice. 

Alexandru Ciucu a intentat o ordonanță președințială prin intermediul căreia dorea ca domiciliul fetițelor lui și ale Alinei Sorescu să fie stabilit pe adresa lui, însă instanța i-a respins cererea, nu odată, ci de două ori. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în culisele Cerbului de Aur, în anul 2008. Ea era prezentatoarea competiției, iar el se ocupa de partea de fashion. La doi ani după prima lor întâlnire, designerul și solista s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii discrete. În 2014 s-a născut prima lor fiică, Elena Carolina, iar Ana Raisa a venit pe lume în anul 2016. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net