Alexandru Ciucu este istorie! Alina Sorescu, gata să iubească din nou

Ultima actualizare:

După 12 ani de căsnicie și 14 ani de iubire, Alina Sorescu a ajuns la capătul relației cu Alexandru Ciucu. Aflată în mijlocul unui divorț complicat, artista a făcut recent câteva afirmații foarte interesante.

Chiar dacă viața vedetei a luat-o în prezent pe un drum neașteptat, Alina Sorescu a făcut o mărturisire neașteptată în cel mai recent interviu acordat la TV.

La scurt timp după ce în presă a apărut zvonul că Alexandru Ciucu ar avea deja o relație la Paris, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată. Răspunsul Alinei a fost unul categoric.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu, conform Viva.

Alina Sorescu e gata să iubească din nou, după relația cu Alexandru Ciucu: „N-aș spune nu niciodată”

Chiar dacă n-ar spune „nu niciodată” la gândul unei căsătorii în viitor, artista are alte priorirăți acum, iar în centrul vieții ei se află, evident, cele două fetițe.

Totodată, Alina Sorescu a făcut câteva lămuriri despre despărțirea de fostul ei partener. Vedeta a precizat că a depus acțiunea de divorț în luna februarie și că decizia nu a fost „luată peste noapte”. 

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm. 

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”,  a mai declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu să divorțeze de Alexandru Ciucu după 12 ani de căsnicie. Pe lângă o poveste de dragoste pierdută, cei doi au împreună două fete superbe: Carolina, în vârstă de 8 ani și jumătate, și Raisa, în vârstă de 6 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net