Alexandru Ciucu este istorie! Alina Sorescu, gata să iubească din nou

După 12 ani de căsnicie și 14 ani de iubire, Alina Sorescu a ajuns la capătul relației cu Alexandru Ciucu. Aflată în mijlocul unui divorț complicat, artista a făcut recent câteva afirmații foarte interesante.

Chiar dacă viața vedetei a luat-o în prezent pe un drum neașteptat, Alina Sorescu a făcut o mărturisire neașteptată în cel mai recent interviu acordat la TV.

La scurt timp după ce în presă a apărut zvonul că Alexandru Ciucu ar avea deja o relație la Paris, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată. Răspunsul Alinei a fost unul categoric.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu, conform Viva.

Alina Sorescu e gata să iubească din nou, după relația cu Alexandru Ciucu: „N-aș spune nu niciodată”

Chiar dacă n-ar spune „nu niciodată” la gândul unei căsătorii în viitor, artista are alte priorirăți acum, iar în centrul vieții ei se află, evident, cele două fetițe.

Totodată, Alina Sorescu a făcut câteva lămuriri despre despărțirea de fostul ei partener. Vedeta a precizat că a depus acțiunea de divorț în luna februarie și că decizia nu a fost „luată peste noapte”. 

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm. 

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”,  a mai declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu să divorțeze de Alexandru Ciucu după 12 ani de căsnicie. Pe lângă o poveste de dragoste pierdută, cei doi au împreună două fete superbe: Carolina, în vârstă de 8 ani și jumătate, și Raisa, în vârstă de 6 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
soldati rusi
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg