Ținuta îndrăzneață a Alinei Sorescu pe scenă!

Alina Sorescu pare că se reface după despărțirea „cu cântec” de designerul Alexandru Ciucu. În urmă cu mai puțin de săptămână spunea că și-a propus să se iubească mai mult și să se concentreze pe carieră, de acum înainte, iată că vedeta se ține de cuvânt!

Alina Sorescu a renunțat la inhibiții, după despărțirea de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a renunțat la inhibiții, după despărțirea de Alexandru Ciucu

În cursul weekendului trecut, Alina Sorescu a susținut un concert la Roaba de Cultură, în Parcul Herăstrău. Evenimentul a fost dedicat micuților și a fost organizat înainte de ziua copilului, iar artista nu a venit singură, ci alături de copiii din ansamblul la conducerea căruia se află. Dacă până acum pare că îi merge bine profesional, iată că Alina Sorescu a renunțat nu doar la a sta în umbră, ci și la inhibiții!

Alina Sorescu a purtat o ținută îndrăzneață
Alina Sorescu a purtat o ținută îndrăzneață

Citește și: Cine este Alexandru Ciucu și ce nu știai despre el 

Alina Sorescu, ținută neașteptată pe scenă

În ciuda faptului că are apariții destul de conservatoare, în mod normal, cântăreața a surprins cu cea mai recentă apariție.

Spre deosebire de vestimentația care nu lasă prea multă piele la vedere, Alina Sorescu a optat de data aceasta pentru un crop-top minuscul! Bluza artistei se termina în dreptul taliei și îi lăsa buricul la vedere, iar printul exotic te trimitea cu gândul la vacanță.

Și că tot veni vorba de exotic, mânecile bufante completau perfect spatele aproape gol pe care topul vedetei îl lăsa la vedere! În partea de jos a corpului Alina Sorescu a purtat o pereche de pataloni chino de culoare albă, pe care i-a prins strâns pe șolduri cu o curea neagră.

Vezi și: Alina Sorescu, chinuită de Alexandru Ciucu. Metoda prin care încearcă să îi ia fetele 

„E o perioadă sensibilă”

Chiar dacă Alina și Alexandru Ciucu au hotărât să țină despărțirea un secret, se pare că, de fapt, și-au spus adio încă din februarie, detaliu care a ieșit la iveală abia acum. Despre divorț nu poate să vorbească, dat fiind faptul că este în plină desfășurare, departe de a se termina, după cum spunea chiar ea, în platoul emisiunii Teodorei Trandafir. 

„De la începutul anului, din februarie (n.r. s-au separat). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii (n.r. despre despărțire), încă vorbim de domiciliul fetelor. Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu le-am clarificat, iar situația este departe de a se termina.

Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele, așa cum am făcut-o și până acum armonios. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte”, a declarat artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net