Alina Sorescu, chinuită de Alexandru Ciucu. Metoda prin care încearcă să îi ia fetele

Ultima actualizare:

După o bună perioadă în care s-au chinuit să ascundă bucățile rămase dintr-un mariaj distrus sub preș, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu spun lucrurilor pe nume. Cântăreața a tăcut, a cântărit toate opțiunile, iar acum, iese la atac! Ce spune vedeta despre viitorul său fost soț.  

Alina Sorescu a spus „adio” discreției- tactică pe care a adoptat-o în timpul căsniciei cu Alexandru Ciucu. În acest timp, spune ea, chiar dacă în direct, a renunțat la dorințele sale. S-a lăsat pe un plan secundar și s-a concentrat prea mult pe lucrurile greșite.

Alina Sorescu e pregătită acum să se axeze pe carieră și pe propria-I persoană. Vrea să se iubească mai mult, să își recapete încrederea în propriile forțe și să le ofere fiicelor sale tot ceea ce merită. 

Vezi și: Alina Sorescu, de-a lungul anilor: imagini cu schimbările de stil ale vedetei. Cum arăta când era adolescentă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț cu „cântec”. Ce vrea să facă designerul? 

În emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, artista a mărturisit că nu poate da prea multe detalii despre divorț, căci soțul său e foarte atent la afirmațiile pe care ea le face și, după cum bine știm, „tot ce spui poate fi folosit împotriva ta”. 

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu.Suntem liniștite (n.r. Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac.  

Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe.Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut.”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea citată anterior.  

De important de urmărit și: Cum arată „palatul” lui Alexandru Ciucu de 2.000 metri pătrați!

Păreau cuplul ideal, dar au ajuns să se târască prin tribunale 

Alina Sorescu nu a comentat imaginile care au apărut de-a lungul timpului cu Alexandru Ciucu, în ciuda faptului că bărbatul apărea în compania mai multor femei. Vedeta a încercat să ascundă chiar și divorțul, dar a decis să spună și partea ei de adevăr în momentul în care Alexandru Ciucu a „atentat” la fetițe și a încercat să obțină custodia lor.  

Din fericire, Alina a primit câștig de cauză din parte instanței, care a hotărât ca fiicele cuplului să locuiască alături de mamă, până la finalizarea divorțului.  

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și va mulțumesc vouă tuturor pentru susținere.”, scria Alina Sorescu, la momentul reușitei.  

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în culisele Cerbului de Aur, în anul 2008. Ea era prezentatoarea competiției, iar el se ocupa de fashion. Cătălin Botezatu le-a făcut cunoștință. La doi ani după prima lor întâlnire, designer-ul și solista s-au căsătorit. În 2014 s-a născut prima lor fiică, Elena Carolina, iar Ana Raisa a venit pe lume în 2016.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net