Cum arată „palatul” lui Alexandru Ciucu de 2.000 metri pătrați!

#Exclusiv Click!

Povestea tristă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu în rolurile principale continuă să monopolizeze peisajul monden. Divorțul primăverii aduce în prim-plan viața luxoasă de care are parte cunoscutul creator de modă. Paparazzii Click! l-au surprins pe Alexandru Ciucu când pleca de acasă într-o mașină de 100.000 de euro.

alexandru ciucu divort png

Alexandru Ciucu are casă de baștan și conduce bolizi de sute de mii de euro!

După aproape 12 ani pe care i-au petrecut împreună, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit, iar acum se luptă în instanță pentru custodia fetițelor lor. Cunoscutul creator de modă a cerut ca cele două fete ale cuplului, Carolina şi Raisa, să aibă domiciuliul în casa din Pipera, acolo unde au și crescut, pe motiv că are mult mai mult spaţiu decât fosta sa parteneră de viață.

După separare, solista Alina Sorescu  s-a mutat într-un apartament din București, în timp Alexandru Ciucu își duce existența într-un „palat” de 2.000 de metri pătrați, cel care până nu de mult le-a fost cămin conjugal.

Mai mult, cunoscutul designer conduce și un bolid luxos, care valorează mai mult decât un apartament. Nu este singura mașină cu care Alexandru Ciucu se mândrește. La prima înfățișare pentru procesul de custodie a ajuns cu o altă mașină de aproape 150 de mii de euro. Vezi mai multe imagini și detalii despre apariția sa aici.

Miercuri dimineață, pe 4 mai, paparazzii Click! l-au surprins pe Alexandru Ciucu în momentul în care pleca din vila lui într-o mașină de 100.000 de euro.

IMG 5755 JPG
Mașina lui Alexandru Ciucu. Foto: Click

Marți, 3 mai, cei doi foști parteneri de viață au avut termen în procesul pentru custodia celor două fiice. Doar creatorul de modă a fost prezent la judecătoria din Buftea, iar Click! a publicat în exclusivitate imagini cu prima apariție a lui Alexandru Ciucu în acest context.

Alina Sorescu este prima care a făcut primele declarații pe contul său personal de Instagram despre separarea de Alexandru Ciucu. Cântăreața a precizat că o sa facă tot posibilul să își „protejeze fetițele”, confirmând divorțul despre care Click! a scris în luna ianuarie.

Citește și Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum”, a scris Alina Sorescu pe rețeaua de socializare.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au o avere considerabilă

Celebrul cuplu divorțează după 10 ani de căsnicie și 12 de relație. Cei doi au reușit să strângă o avere considerabilă în acest timp, numai casa din Pipera fiind evaluată la aproape jumătate de milion de euro. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriți din 2010 și au împreună două fetițe.

Vezi și Se face lumină în cazul divorțului Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE