Alexandru Ciucu, susținut de tatăl său, în procesul de custodie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oficial Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu mai formează un cuplu. Deși s-au străduit să ascundă cât de mult au putut această parte  a vieții lor, iată că adevărul a ieșit la iveală. Marți, 3 mai, cei doi foști parteneri de viață au avut termen în procesul pentru custodia celor două fiice. La Judecătoria din Buftea a venit doar creatorul de modă. Acesta a fost însoțit de tatăl său, care se pare că are statut de martor în proces. 

Alexandru Ciucu, însățit de tatăl lui la procesul pentru custodie
Alexandru Ciucu, însățit de tatăl lui la procesul pentru custodie

Alexandru Ciucu, prima înfățișare în procesul pentru custodia fetelor pe care le are cu Alina Sorescu

În jurul prânzului, pe porțile Judecătoriei din Buftea și-au făcut apariția Alexandru Ciucu și tatăl său, care l-a susținut în acest proces de custodie. Cei doi bărbați Ciucu au venit la bordul unui SUV Mercedes în valoare de 150.000 de euro, pe care l-au parcat fix în curtea instituției.

Alexandru Ciucu și-a făcut apariția îmbrăcat elegant, așa cum îl știm de obicei, cu sacou negru, cămașa albă asortată la încălțările sport, și jeanși. Designerul a albit destul de mult în ultima perioadă, însă culoarea părului pieptănat pe o parte îi dă o eleganță aparte. Extrem de serios și parcă panicat, creatorul de modă nu nu a scos un cuvânt! A preferat modul "silentio stampa", deși întrebările jurnaliștilor au curs una câte una.

Citește și: Se face lumină în cazul divorțului dintre Alina Sorescu de Alexandru Ciucu!

Alexandru Ciucu nu a venit singur, ci însoțit de tatăl său, Alex Ciucu. În aceeași notă elegantă și seniorul, bineînțeles, că doar au în spate peste 80 de ani de tradiție în domeniul vestimentar. Seniorul a mers pe nuanțe de bleu. A fost mai relaxat decât fiul să, iar mâna ținută ștrengărește în buzunarul de la pantaloni, este amănuntul care îl dă de gol.

Probabil că socrul Alinei Sorescu este demult obișnuit cu situația divorțului (n.r. Click! a dezvăluit mai multe pe subiect aici), astfel încât vizita la judecătorie este doar o formalitate pentru el. Marți, 3 mai, a avut loc termenul în procesul de custodie a celor două fiice ale cuplului, cu vârste de 6 și respectiv 8 ani.

Click! a avut dreptate! Alexandru Ciucu, divorț cu Alina Sorescu

Pe portalul instanței de judecată apare, în prezent, cererea lui Alexandru Ciucu, care a depus o ordonanță președințială. Se pare că separarea ar avea potențial de a fi „cu scandal”, motivul fiind custodia fetițelor lor.

Creatorul de modă i-a deschis un proces Alinei Sorescu prin care cere program de vizită, ca să-și poată vedea cele două fiice pe care le au împreună. Astfel, se pare că cei doi parteneri nu s-ar prea fi înțeles cu privire la custodia copiilor, în urma separării.

Dacă Alina Sorescu a fost reprezentată de avocat, iată ca Alex Ciucu a preferat să își facă prezența la tribunal însoțit de tatăl său care poate avea și rol de martor în proces.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net