Alexandru Ciucu, sus╚Ťinut de tat─âl s─âu, ├«n procesul de custodie

Oficial Alina Sorescu ╚Öi Alexandru Ciucu nu mai formeaz─â un cuplu. De╚Öi s-au str─âduit s─â ascund─â c├ót de mult au putut aceast─â parte  a vie╚Ťii lor, iat─â c─â adev─ârul a ie╚Öit la iveal─â. Mar╚Ťi, 3 mai, cei doi fo╚Öti parteneri de via╚Ť─â au avut termen ├«n procesul pentru custodia celor dou─â fiice. La Judec─âtoria din Buftea a venit doar creatorul de mod─â. Acesta a fost ├«nso╚Ťit de tat─âl s─âu, care se pare c─â are statut de martor ├«n proces. 

Alexandru Ciucu divor╚Ť 4 jpg
Alexandru Ciucu, ├«ns─â╚Ťit de tat─âl lui la procesul pentru custodie

Alexandru Ciucu, prima ├«nf─â╚Ťi╚Öare ├«n procesul pentru custodia fetelor pe care le are cu Alina Sorescu

├Än jurul pr├ónzului, pe por╚Ťile Judec─âtoriei din Buftea ╚Öi-au f─âcut apari╚Ťia Alexandru Ciucu ╚Öi tat─âl s─âu, care l-a sus╚Ťinut ├«n acest proces de custodie. Cei doi b─ârba╚Ťi Ciucu au venit la bordul unui SUV Mercedes ├«n valoare de 150.000 de euro, pe care l-au parcat fix ├«n curtea institu╚Ťiei.

Alexandru Ciucu ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia ├«mbr─âcat elegant, a╚Öa cum ├«l ╚Ötim de obicei, cu sacou negru, c─âma╚Öa alb─â asortat─â la ├«nc─âl╚Ť─ârile sport, ╚Öi jean╚Öi. Designerul a albit destul de mult ├«n ultima perioad─â, ├«ns─â culoarea p─ârului piept─ânat pe o parte ├«i d─â o elegan╚Ť─â aparte. Extrem de serios ╚Öi parc─â panicat, creatorul de mod─â nu nu a scos un cuv├ónt! A preferat modul "silentio stampa", de╚Öi ├«ntreb─ârile jurnali╚Ötilor au curs una c├óte una.

Cite╚Öte ╚Öi: Se face lumin─â ├«n cazul divor╚Ťului dintre Alina Sorescu de Alexandru Ciucu!

Alexandru Ciucu nu a venit singur, ci ├«nso╚Ťit de tat─âl s─âu, Alex Ciucu. ├Än aceea╚Öi not─â elegant─â ╚Öi seniorul, bine├«n╚Ťeles, c─â doar au ├«n spate peste 80 de ani de tradi╚Ťie ├«n domeniul vestimentar. Seniorul a mers pe nuan╚Ťe de bleu. A fost mai relaxat dec├ót fiul s─â, iar m├óna ╚Ťinut─â ╚Ötreng─âre╚Öte ├«n buzunarul de la pantaloni, este am─ânuntul care ├«l d─â de gol.

Probabil c─â socrul Alinei Sorescu este demult obi╚Önuit cu situa╚Ťia divor╚Ťului (n.r. Click! a dezv─âluit mai multe pe subiect aici), astfel ├«nc├ót vizita la judec─âtorie este doar o formalitate pentru el. Mar╚Ťi, 3 mai, a avut loc termenul ├«n procesul de custodie a celor dou─â fiice ale cuplului, cu v├órste de 6 ╚Öi respectiv 8 ani.

stanga
dreapta
Alexandru Ciucu divor╚Ť 4 jpg
Alexandru Ciucu divor╚Ť 1 jpg
Alexandru Ciucu divor╚Ť 2 jpg
Alexandru Ciucu divor╚Ť 3 jpg
Alexandru Ciucu divor╚Ť 5 jpg

Click! a avut dreptate! Alexandru Ciucu, divor╚Ť cu Alina Sorescu

Pe portalul instan╚Ťei de judecat─â apare, ├«n prezent, cererea lui Alexandru Ciucu, care a depus o ordonan╚Ť─â pre╚Öedin╚Ťial─â. Se pare c─â separarea ar avea poten╚Ťial de a fi ÔÇ×cu scandalÔÇŁ, motivul fiind custodia feti╚Ťelor lor.

Creatorul de mod─â i-a deschis un proces Alinei Sorescu prin care cere program de vizit─â, ca s─â-╚Öi poat─â vedea cele dou─â fiice pe care le au ├«mpreun─â. Astfel, se pare c─â cei doi parteneri nu s-ar prea fi ├«n╚Ťeles cu privire la custodia copiilor, ├«n urma separ─ârii.

Dac─â Alina Sorescu a fost reprezentat─â de avocat, iat─â ca Alex Ciucu a preferat s─â ├«╚Öi fac─â prezen╚Ťa la tribunal ├«nso╚Ťit de tat─âl s─âu care poate avea ╚Öi rol de martor ├«n proces.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
1 carmen tanase jpg jpeg
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg