Alina Sorescu, adevărul despre operațiile estetice: «Nu spun nu, nu se știe niciodată ce ne rezervă viața»!

Alina Sorescu a renunțat de ceva vreme la viața în lumina reflectoarelor pentru a se concentra asupra proiectelor personale. Atunci când nu se află în sala de înregistrări cu "Picii lu' Soreasca", Alina își dedică timpul celor două fiice pe care le are alături de creatorul de modă Alexandru Ciucu. 

Alina Sorescu și-a spus părerea despre operațiile estetice
Alina Sorescu și-a spus părerea despre operațiile estetice

Alina Sorescu are 35 de ani, dar emană aceeași energie pozitivă cu care ne-a obișnuit, iar trecerea timpului pare să fie blândă cu simpatica artistă. Alina are un stil de viață echilibrat și nu este adepta operațiilor estetice, după cum a mărturisit recent în cadrul unei emisiuni televizate. 

Citește și: Divorțul Alinei Sorescu bate la ușă? 

Alina Sorescu a mărturisit că nu intenționează să treacă pragul cabinetului medicului estetician și preferă să rămână la fel de naturală. Pe de altă parte, nu condamnă decizia unor persoane de a apela la medicul estetician pentru a remedia anumite defecte sau pentru a trece printr-o procedură care ar putea contribui, în mod indirect, la creșterea stimei de sine. 

  „În general sunt adepta firescului și a naturalului în tot ceea ce înseamnă viața mea, nu numai în aspectul fizic și cred că așa este sănătos să fie, dar cred că e important ca problemele de genul acesta - dacă pe persoana respectivă o deranjează foarte mult - să fie rezolvate, mai ales dacă e vorba despre un defect din naștere. Nu spun nu, că nu se știe niciodată ce ne rezervă viața, dar prefer să întrețin la momentul respectiv ce mi-a dat natura”., a declarat Alina. 

Alina Sorescu este căsătorită cu designerul Alexandru Ciucu din anul 2010, iar împreună sunt părinții a două fetițe care le aduc câmbetul pe chip. În ultima perioadă s-a zvonit că Alina a decis să pună capăt mariajului cu Alexandru, în secret.

Vezi și: Alina Sorescu radiază de fericire. Cum s-a filmat soția lui Alexandru Ciucu

Speculațiile care indică o despărțire au fost alimentate de faptul că Alina a șters de pe contul personal de Instagram toate imaginile în care apare și designerul. Nici Alexandru, nici Alina nu au oferit declarații oficiale pe marginea acestui subiect și au încercat să țină viața personală departe de intrigi și discuții publice. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

     Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net