Alina Sorescu, mesaj sfâșietor: «A plecat în mod tragic dintre noi»

Alina Sorescu (35 de ani) a scris un mesaj emoționant în memoria celui care i-a fost mentor și care a plecat mult prea repede dintre noi. Profu' Oanță, așa cum era cunoscut Ioan Luchian Mihalea, a fost ucis în urmă cu mai mulți ani. Cântăreața avea doar 7 ani la acea vreme.

image
Alina Sorescu i-a adus un omagiu mentorului ei, care a fost ucis în urmă cu mulți ani Foto: Arhivă

Ioan Luchian Mihalea ar fi împlinit pe 15 decembrie veritabila vârstă de 70 de ani. Din păcate, Profu' Oanță a fost ucis în propria casă în anul 1993, la doar 42 de ani. Alina Sorescu nu l-a uitat nici după atâta vreme pe mentorul ei. Artista a scris câteva rânduri pline de emoție, în memoria lui. Cuvintele ei i-au emoționat profund pe fanii care o urmăresc pe rețelele sociale.

«loan Luchian Mihalea ar fi împlinit 70 ani. Un artist cum nu se va mai naște și care prin grupurile Song și MiniSong a insuflat atâtor tineri și copii iubirea pentru scenă și muzică.

Aveam 7 ani când Profu’ Oanță a plecat în mod tragic dintre noi, dar am atâtea amintiri din turneele și spectacolele cu el și colegii mei de atunci. Cine își amintește de el înțelege ce spun. Cine nu, să caute filmulețe cu el pe Youtube să vadă un munte de talent și măiestrie. El îmi spunea Soreasca. Sper că e mândru de mine.», a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

image
Ioan Luchian Mihalea a fost ucis în 1993 Foto: Facebook

Criminalui lui Ioan Luchian Mihalea au fost eliberați condiționat

Ioan Luchian Mihalea s-a născut pe 15 decembrie1951, Ocnele Mari, Vâlcea. El a fost un compozitor, dirijor și realizator de televiziune. A fost  ondatorul și conducătorul grupului vocal Song, dar și al corului de copii Minisong, din care au făcut parte nume sonore precum Alina Sorescu, Dana Rogoz, Gianina Corondan. De asemenea, în perioada anilor 1991-1993 a prezentat concursul muzical pentru copii «TIP TOP MINITOP».

image
Alina Sorescu a făcut parte din grupul Minisong

Ioan Luchian Mihalea a avut parte de un sfârșit tragic și violent. Pe 29 noiembrie 1993 a fost ucis în apartamentul său din Drumul Taberei, de către Nelu Florian Gavrilă și Ionel Păun.  Scopul crimei ar fi fost jaful. Criminalii au fost condamnați la închisoare pe viață și au fost închiși în Penitenciarul Giurgiu. Însă, au fost eliberați condiționat, în 2015 Nelu Florian Gavrilă, iar în 2016 Ionel Păun.

Ioan Luchian Mihalea este înmormântat în Cimitirul Bellu din București.

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub andreea banica animat gif
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
kalaşnikov cu doyua gloante mitraliera foto shutterstock
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png