Alina Sorescu radiază de fericire. Cum s-a filmat soția lui Alexandru Ciucu

7 decembrie 2021
article img
Alina Sorescu este implicată în numeroase proiecte care îi aduc zâmbetul pe buzeSursă foto: Arhivă personală

Alina Sorescu a fondat grupul "Picii lu'Soreasca". Zeci de copii talentați și cu pasiune pentru muzică au șansa de a cânta și a se distra copios alături de artistă. Zilele trecute, Alina a participat la Târgul de Crăciun din București alături de ei, iar fotografiile pe care le-a distribuit pe pagina persoală de Instagram demonstrează că atmosfera a fost una de neuitat.

Alina pur și simplu radiază, înconjurată de picii fericiți!

Alina Sorescu dezminte despărțirea de Alexandru Ciucu

De multă vreme se zvonește că Alina Sorescu și soțul ei se află în pragul divorțului,însă vedeta a refuzat de fiecare dată să facă comentarii pe marginea acestui subiect.

„Nu vreau să comentez  pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine.Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioada. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a fost răspunsul artistei atunci când a fost întrebată despre speculațiille potrivit cărora Alexandru Ciucu ar avea o amantă.

Citește și: 

Alina Sorescu reacționează după zvonurile că ar fi fost înșelată de soț: "Mi-am vazut cu grijă de drumul meu!"

Alina Sorescu s-a certat cu soțul ei în vacanța din Turcia. Ce s-a întâmplat