Alina Sorescu reacționează după zvonurile că ar fi fost înșelată de soț: "Mi-am vazut cu grijă de drumul meu!"

21 mai 2021
article img
Alina Sorescu a vorbit despre presupusul amantlâc al soțuluiFoto: Instagram

Alina Sorescu (34 de ani) a reacționat cu privire la pozele apărute în presă și speculațiile că ar fi fost înșelată de soțul ei, Alexandru Ciucu (45 de ani). În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, artista a preferat discreția atunci când a venit vorba despre presupusul amantlâc.

„Nu vreau să comentez  pentru că nu este despre mine.  Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Exclusiv VIP, Alina Sorescu.

"Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioada"

Deși nu a negat informațiile apărute în presă, artista a ținut să precizeze care sunt planurile ei de viitor. „Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioada. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a mai spus artsista.