Alina Sorescu reac╚Ťioneaz─â dup─â zvonurile c─â ar fi fost ├«n╚Öelat─â de so╚Ť: "Mi-am vazut cu grij─â de drumul meu!"

image
Alina Sorescu a vorbit despre presupusul amantl├óc al so╚ŤuluiFoto: Instagram

Alina Sorescu (34 de ani) a reac╚Ťionat cu privire la pozele ap─ârute ├«n pres─â ╚Öi specula╚Ťiile c─â ar fi fost ├«n╚Öelat─â de so╚Ťul ei, Alexandru Ciucu (45 de ani). ├Än emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, artista a preferat discre╚Ťia atunci c├ónd a venit vorba despre presupusul amantl├óc.

ÔÇ×Nu vreau s─â comentez  pentru c─â nu este despre mine.  Nu mi-a pl─âcut niciodat─â s─â m─â dau ├«n spectacol sau s─â apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o s─â fac din via╚Ťa mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mineÔÇŁ, a spus la Exclusiv VIP, Alina Sorescu.

"Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioada"

De╚Öi nu a negat informa╚Ťiile ap─ârute ├«n pres─â, artista a ╚Ťinut s─â precizeze care sunt planurile ei de viitor. ÔÇ×Tind s─â cred c─â m-a schimbat ├«n bine aceast─â perioada. Eu simt c─â sunt mai puternic─â dup─â pandemie. Mi-am vazut constant ╚Öi cu grij─â de drumul meu, mi-am concentrat aten╚Ťia pe feti╚Ťele mele. Am ╚Öcoala de muzic─â ÔÇ×Picii lui SoreascaÔÇŁ, am avut un proiect ├«n TVR. Simt c─â ├«ntotdeauna mi-au ie╚Öit lucrurile, am avut mereu r─âbdare ╚Öi oamenii ╚Ötiu c─â sunt un om seriosÔÇŁ, a mai spus artsista.

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg