Alina Sorescu: „Mi-am dorit să fiu cea mai cunoscută pe această nişă şi am reuşit“

Ultima actualizare:

    Alina se declară mereu optimistă şi cu putere de adaptareclickpentrufemei.ro
Alina se declară mereu optimistă şi cu putere de adaptareclickpentrufemei.ro

Face muzică şi televiziune încă din copilărie, iar acum, când are şi două fetiţe, şi-a perfecţionat talentul pedagogic şi îşi dedică mare parte din timp micilor învăţăcei. Anume, „Picilor lu’ Soreasca“, alături de care are, mai nou, şi o emisiune de weekend pentru copii, la TVR1. Şi nu numai!

Pandemia i-a speriat pe mulţi, dar nu şi pe tine, care eşti mai activă ca oricând. Ce s-a întâmplat în 2020, de ai avut aşa un boost de energie?

Cred că cine este puternic şi consecvent va trece cu bine şi peste această perioadă delicată. Am fost mereu optimistă şi m-am adaptat. În lunile cu restricţii mai mari, mi-am concentrat atenţia către fetiţele mele, către comunităţile mele online, care au crescut foarte frumos, şi către piese noi. Apoi, din septembrie anul trecut, mi-am reluat activitatea cu trupa mea, „Picii lu’ Soreasca“, respectând normele impuse. Am filmat un videoclip nou în aer liber pentru melodia compusă de Mihai Alexandru, „Suntem Picii lu’ Soreasca“. Am avut multe apariţii în condiţii de siguranţă pe grupuri mai mici, am început seria de emisiuni speciale „Alina şi picii ei“, la TVR1... Eu am fost mereu activă de-a lungul carierei mele, încă din copilărie, şi am făcut întotdeauna lucruri noi, fie că a fost vorba de muzică sau de televiziune. Cred că am stat deoparte doar când am născut. Şi ce mă motivează pe zi ce trece tot mai mult sunt fetiţele mele. Acum, că au mai crescut, vreau să fiu un model de determinare şi perseverenţă pentru ele.

Citește aici continuarea interviului acordat exclusiv pentru revista Click! pentru femei!

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net