Click! a avut dreptate: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! Pentru ce se luptă în instanță

Ultima actualizare:

Zvonurile se confirmă! Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, au făcut primii pași către divorț, urmând să se separe și în mod legal. Click! a anunțat încă din luna ianuarie a acestui an că cei doi parteneri erau suspect de distanți, vorbindu-se atunci despre un divorț iminent între aceștia.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! Foto: Arhivă
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! Foto: Arhivă

După ce s-a tot vehiculat în spațiul public că cei doi soți ar urma calea divorțului, iată că a apărut și prima dovadă în acest sens. Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu, urmând să se întâlnească la tribunal pentru a stabili custodia copiilor!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

Designerul Alexandru Ciucu i-a deschis un proces Alinei Sorescu, după o lungă perioadă în care presa deja vuia pe marginea subiectului divorțului. Click! a oferit informații potrivit cărora Ciucu plecase de ceva vreme de lângă soția lui, renunțând și la verighetă.

Iată că acum totul a prins contur, deși cei doi parteneri nu au recunoscut în mod public că relația lor era pe muchie de cuțit, aflându-se pe punctul de a se destrăma definitiv.

Întrebată atunci despre zvonuri, în cadrul unei emisiuni TV, Alina Sorescu a evitat să dezvolte subiectul.

Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine.”, a spus artista atunci, la Prima TV.

Pentru ce se luptă cei doi în instanță

Pe portalul instanței de judecată apare în prezent cererea lui Alexandru Ciucu, care a depus o ordonanță președințială. Se pare că separarea ar avea potențial de a fi „cu scandal”, motivul fiind custodia fetițelor lor.

Creatorul de modă i-a deschis un proces Alinei Sorescu prin care cere program de vizită, ca să-și poată vedea cele două fiice pe care le au împreună. Astfel, se pare că cei doi parteneri nu s-ar prea fi înțeles cu privire la custodia copiilor, în urma separării. 

Informații legate de divorțul celor doi nu apar în mod direct, însă emiterea unei ordonanțe preşedinţiale e o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor, în cazul unui cuplu aflat în divorț, în situația în care părțile nu se înțeleg asupra acestui aspect.

Zvonurile cu privire la divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au făcut subiectul mai multor articole de presă, încă de la începutul anului. Cei doi parteneri au păstrat însă tăcerea, nedorind să confirme sau nici măcar să infirme speculațiile.

Procesul intentat de Alexandru Ciucu Foto: portal.just.ro
Procesul intentat de Alexandru Ciucu Foto: portal.just.ro

Citește și: Divorțul Alinei Sorescu bate la ușă? Unde a dispărut Alexandru Ciucu

Indiciile din spatele divorțului. Alina Sorescu, înșelată de Alexandru Ciucu?

Indiciile în acest sens au fost însă evidente, iar echipa Click! le-a „prins” încă de la început. Alexandru Ciucu (45 de ani) a fost fotografiat fără verighetă, în luna septembrie a anului trecut, iar de pe conturile Alinei Sorescu au dispărut subit toate pozele cu acesta.

De asemenea, cei doi nu se mai afișau de ceva vreme împreună, iar sursele noastre ne spuneau atunci că designerul vestimentar nu prea mai stătea pe acasă și s-ar fi „refugiat” în străinătate. Astfel, s-a luat în calcul și posibilitatea ca Ciucu să-și fi găsit o altă parteneră, în special după ce a fost văzut în compania unei alte femei, pe străzile din București, în urmă cu un an.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010, iar din mariajul lor de aproape 12 ani au rezultat două fetițe, Carolina și Raisa.

Contactat de reporterii Click!, Alexandru Ciucu a refuzat să facă orice fel de declarație pe marginea acestui subiect. "Nu am nimic de declarat", a precizat Ciucu, pentru Click!

Citește și: Alina Sorescu reacționează după zvonurile că ar fi fost înșelată de soț: "Mi-am vazut cu grijă de drumul meu!"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net