Alina Sorescu, apariție strălucitoare, cu abdomenul la vedere

Alina Sorescu a pășit recent în platoul emisiunii „'Neatza cu Răzvan și Dani” și, cum ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, aceasta a bifat o apariție strălucitoare și la propriu și la figurat! Iată ce ținută a ales!

image
Alina Sorescu a bifat o apariție strălucitoare în cadrul unei emisiuni Foto: Instagram

Alina Sorescu, împreună cu corul ei de pitici, denumit chiar „Picii lui Soreasca”, au venit să colinde și să umple de bucurie platoul emisiunii „'Neatza cu Răzvan și Dani”. Pe lângă momentul muzical, Alina și-a făcut „intrarea” și cu o ținută demnă de noaptea dintre Ani, de ce nu!

image
Ținuta strălucitoare a Alinei Sorescu Foto: Instagram

Aceasta a optat pentru un costum din două piese, set, alcăuit întegral din paiete strălucitoare de culoare argintie, de dimensiuni diferite.

Pentru a fi cu adevărat în ton cu vremea de afară, Alina Sorescu a optat pentru ca topul costumului să fie unul cu mânecă lungă, însă pentru a adăuga o notă sexy, aceasta l-a ales puțin mai scurt, așa cum este și moda de altfel, cu abdomenul la vedere.

Întreaga ținută a fost accesorizată cu o pereche de cercei supradimensionați de nuanță apropiată și un machiaj clasic, un „smokey eye” și o culoare caldă pe buze. Paietele costumului au făcut-o pe Alina Sorescu să strălucească și la propriu, sub luminile studio-ului care se reflectau în sutele de paiete. La figurat știam deja că o va face, așa cum și-a obișnuit admiratorii.

image
Alina Sorescu, alături de picii ei Foto: Instagram

Pe de altă parte, „picii” ei nu au fost deloc „sclipitori” decât atunci când a venit vorba de cântat. Aceștia au venit să colinde în costume școlărești aproape, cu sarafane în carouri, de culoare roșu închis, pentru ținutele fetițelor, și cămași în carouri și pantaloni negri petru băieței.

Alina Sorescu, zvonuri cu privire la divorț

În ultima perioadă, au tot existat zvonuri cu privire la o posibilă ruptură între Alina Sorescu și tatăl fetițelor sale, Alexandru Ciucu. De fiecare dată când a vorbit pe marginea acestui subiect, artista a infirmat supozițiile. Iată ce spunea Alina despre familia ei în cel mai recent interviu oferit pentru Click!

peter imre corina dănilă jpg
image png
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
image png
stranut raceala femeie batista jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 9667 JPG
image png
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg