Alina Sorescu, primele declaraţii după ce s-a aflat că divorţează de Alexandru Ciucu

Ultima actualizare:

După ce divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a ieșit la iveală, iar cererea de separare a fost depusă, taberele s-au împărțit. Solista de 35 de ani a făcut precizări cu privire la despărţirea dintre ea şi creatorul de modă, după aproape 12 ani pe care i-au petrecut împreună.

Alina Sorescu foto: Instagram
Alina Sorescu foto: Instagram

Alina Sorescu face primele declarații despre divorț

Așa cum a precizat și Click! în luna ianuarie, un divorț între cei doi a bătut la ușă în tot acest timp, iar acum acest lucru s-a confirmat. În plus, Alexandru Ciucu a înaintat o ordonanță președințială, în care acesta a cerut domiciliul fetelor până la soluționarea în instanță a procesului. 

Alina Sorescu a făcut primele declaraţii, pe contul său personal de Intagram. Cântăreaţa a precizat că este o persoană discretă şi ar fi preferat să nu vorbească despre subiect, dar că va face tot ce se poate pentru a-şi proteja cele două fetiţe. 

Citește și Se face lumină în cazul divorțului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu!

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere ca au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le multumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, se arată în postarea de pe Instagram a vedetei. 

Vezi și Cum s-a reinventat Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu

Marţi, 3 mai, a avut loc primul termen de judecată în procesul de divorț Alina Sorescu - Alexandru Ciucu. Designerul a cerut ca cele două fete ale cuplului, Carolina şi Raisa, să aibă domiciuliu la el acasă, motivând că are mult mai mult spaţiu decât fosta sa parteneră, care acum locuieşte într-un apartament cu patru camere. 

Ciucu a venit, marţi, la Judecătoria Buftea alături de tatăl său, care îl susţine în proces, iar imaginile pot fi văzute aici. Alina Sorescu nu s-a prezentat, însă. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu erau împreună de 12 ani

Indiciile privind divorțul dintre cei doi au circulat de mai mult timp. În luna septembrie, Alexandru Ciucu a fost fotografiat fără verighetă, iar de pe contul de Instagram a Alinei Sorescu au dispărut pozele în care soțul era prezent.

De asemenea, aceștia nu se mai afișau în public de o perioadă foarte mare, iar sursele Click! au dezvăluit că acesta nu prea mai stătea pe acasă, „refugiindu-se” în străinătate. 

Prezentatorul Cristi Brancu a precizat, în emisiunea sa de la Prima TV, că a observat că fetiţele nu mai locuiau cu tatăl lor, de ceva vreme, fiind aduse la şcoală de Alina sau de bunicul lor, dinspre oraş, nicidecum dinspre casa unde stătea familia înainte. 

„Cumva drumurile familiei mele și ale familiei Ciucu-Sorescu s-au intersectat! Fetițele sunt la școală cu Tudor, băiețelul meu. Deși școala e pe aceeași stradă cu locuința familiei Ciucu, copiii sunt aduși în fiecare zi la școală de tatăl Alinei sau de Alina Sorescu, cu mașina, dar dinspre oraș!

Prin urmare, e limpede că Alina Sorescu s-a mutat de mai multă vreme din casa în care locuia cu Alexandru Ciucu!", a povestit Cristi Brancu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net