Cum s-a reinventat Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu

Ultima actualizare:

E confirmat! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu urmează să se separe și în mod legal, în instanță, după luni întregi în care au circulat zvonuri cu privire la divorțul iminent dintre aceștia. Iată cu ce se ocupă cântăreața în tot acest timp, după ce vestea despărțirii a ajuns pe primele pagini!

Cum s-a reinventat Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu Foto: Instagram
Cum s-a reinventat Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu Foto: Instagram

În plin divorț, Alina Sorescu zâmbește! Cântăreața pare că a ales să se concentreze în prezent pe proiectele sale și să nu dea curs veștilor cu privire la despărțire. Deși divorțul a fost deja trimis în instanță, solista nu pare prea deranjată de situație, deși soțul ei a fost cel care a depus actele. În plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu s-a fotografiat într-o ipostază care confirmă teoriile din spatele separării celor doi.

Alina Sorescu zâmbește larg, în plin divorț

Reacția nonșalantă a Alinei demonstrează încă o dată că ruptura dintre ea și designerul vestimentar a venit în urmă cu ceva vreme, așa cum Click! a anunțat, chiar dacă soții au preferat să păstreze discreția, în speranța unei eventuale împăcări, cel mai probabil. Iată însă că acum nu mai e cale de întoarcere, iar cei doi foști parteneri urmează să se vadă în instanță pentru pronunțarea divorțului.

Până atunci însă, Alina Sorescu nu își ține ascuns zâmbetul! Aceasta a publicat câteva imagini în mediul online, pentru a împărtăși cu urmăritorii ei modul în care a petrecut de 1 mai, atunci când se sărbătorește Ziua Muncii. Profitând de vremea frumoasă de afară și de mini-vacanța de care românii se bucură în această perioadă, solista s-a aventurat în natură.

Relaxare de 1 mai.”, a scris ea în dreptul fotografiilor cu pricina, în care poate fi văzută într-o ținută lejeră, perfectă pentru o plimbare în aer liber. Cel mai de preț accesoriu a fost însă chiar zâmbetul artistei, care nu se lasă umbrit, în ciuda situației actuale.

Ulterior, aceasta a publicat câteva imagini și din platoul Televiziunii Române, de la filmări, semn că niciun aspect din viața vedetei nu „a stat în loc” odată cu divorțul.

Citește și: Alina Sorescu reacționează după zvonurile că ar fi fost înșelată de soț: "Mi-am vazut cu grijă de drumul meu!"

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ales calea divorțului

Zvonurile divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut încă de la începutul anului, cei doi soți părând tot mai distanți, iar câteva indicii clare au dat de înțeles că separarea este inevitabilă.

Aceștia s-au căsătorit în anul 2010, iar din mariajul lor de aproape 12 ani au rezultat două fetițe, Carolina și Raisa. Deși nu a fost confirmat, se vehiculează că solista ar fi fost înșelată de soțul ei.

Citește și: Click! a avut dreptate: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! Pentru ce se luptă în instanță

Menționăm că Alexadru Ciucu a deschis un proces prin care cere program de vizită pentru a-și vedea fiicele, semn că cei doi foști parteneri nu s-ar prea fi înțeles cu privire la custodia copiilor, în urma separării. Astfel, primii pași către divorț au fost deja făcuți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net