Motivul de neînţeles pentru multe femei al despărţirii dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu!

Ultima actualizare:

Aşa cum a scris Click! încă de la începutul anului, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează, după 12 ani de căsnicie. Oricât s-ar fi chinuit creatorul de modă să o înduplece, solista a depus actele şi e clar că nu mai există cale de întoarcere. 

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu sunt în plin divorţ
Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu sunt în plin divorţ

Încet-încet, ies la iveală detalii despre divorţul dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu. Se pare că principalul motiv pentru care artista de 35 de ani a decis să îşi părăsească soţul a fost infidelitatea lui Ciucu, un lucru peste care Alina nu a putut trece, oricât de mult a încercat. 

De altfel, cântăreaţa a declarat, în urmă cu ceva timp, că acesta este lucrul pe care nu îl poate ierta într-o relaţie. 

Nu mă deranjează dacă se uită la alte femei, şi eu mă uit la bărbaţi frumoşi, asta nu înseamnă că îl înşel. De la a te uita la o femeie şi până la a înşela este cale lungă. Asta nu accept”, declara, acum ceva vreme, Alina Sorescu. 

Citeşte şi: Se face lumină în cazul divorțului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu!

Aşa se face că Alina şi-a făcut bagajele de câteva luni şi a plecat de acasă, cu cele două fete ale cuplului, Raisa şi Carolina. Acum ele stau într-un apartament de patru camere, din Bucureşti, iar Alexandru a rămas în "palatul" de 2.000 de metri pătraţi al familiei.  Puteţi vedea imagini cu impunătoarea casă aici.

Infidelitatea nu e motiv de divorţ pentru unele vedete

Cu toata acestea, motivul pentru care Alina a renunţat la familia pe care o avea alături de Alexandru Ciucu poate fi de neînţeles pentru unele femei, care sunt dispuse să închidă ochii atunci când soţii lor calcă strâmb. Un astfel de exemplu este Ilinca Vandici, care a fost, recent, în centrul unui adevărate controverse, pentru că a declarat că i-ar ierta orice soţului său, Andrei Neacşu. 

Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu
Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu

"I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea", a declarat Ilinca Vandici, la podcast-ul lui Damian Drăghici.   

Alina Sorescu, primele declaraţii de la vestea divorţului

E clar că Alinei Sorescu i-a fost imposibil, însă, să uite de greşelile făcute de Alexandru Ciucu şi a depus la începutul anului actele de divorţ. În prima declaraţie dată de la vestea separării, solista a explicat că va face tot ce poate pentru fetiţele ei.

"Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulţumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare", a spus Alina Sorescu, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Instagram, pe care îl puteţi citi integral aici. 

Alexandru Ciucu vrea custodia fetelor

Alexandru Ciucu a depus o ordonanţă preşedinţială, pentru a obţine custodia celor două fete, pe motiv că el are mult mai mult spaţiu, în casa din Pipera, pentru a le creşte pe micuţe, faţă de fosta soţie, care stă într-un apartement. 

Citeşte şi: Alexandru Ciucu, susținut de tatăl său, în procesul de custodie

Primul termen a avut loc în 3 mai, la Judecătoria Buftea. Doar creatorul de modă a venit atunci, alături de tatăl lui. Alina Sorescu nu a participat la înfăţişare, fiind reprezentată de avocatul ei. 

Ciucu, fără verighetă de la începutul lui 2022

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010, în cadrul unei ceremonii de vis, la Palatul Ştirbey, în care mirele a venit pe cal, iar mireasa într-o caleaşcă. Alina a avut patru rochii, una pentru cununia civilă, iar trei pentru cea religioasă.

Deşi păreau un cuplu sudat şi au două fetiţe superbe, iar că mariajul lor nu a rezistat, iar Alexandru Ciucu a fost văzut fără verighetă chiar de la începutul lui 2022. El s-ar fi mutat chiar, o vreme, în străinătate, iar la finalul lui 2021, a fost fotografiat alături de o domnişoară misterioasă, despre care se spune că ar fi fost cea cu care a înşelat-o pe Alina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net