Alina Sorescu, de-a lungul anilor: imagini cu schimbările de stil ale vedetei. Cum arăta când era adolescentă

Ultima actualizare:

Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, este o artistă care a atras atenția publicului imediat de la debutul său muzical. Alina cochetează cu muzica încă din anul 1994 și, de-a lungul timpului, a preferat să se remarce prin realizările profesionale, nu prin poveștile despre viața personală. 

Alina Sorescu a devenit cunoscută la o vârstă fragedă
Alina Sorescu a devenit cunoscută la o vârstă fragedă

Viața Alinei Sorescu a devenit subiect de discuții, după ce s-a aflat că solista și soțul ei, Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani, doresc să pună capăt mariajului. Au fost căsătoriți timp de 12 ani, însă acum au decis să pornească pe drumuri separate.

Citește și: Alina Sorescu s-a mutat din casa lui Alexandru Ciucu

Divorțul se anunță a fi unul dificil, iar Alexandru Ciucu a subliniat că și-ar dori să dețină custodia copiilor pe care îi are alături de Alina, două fetițe pe nume Carolina și Raisa. Nici Alina, nici Alex Ciucu nu au dorit să dezvăluie care este motivul pentru care vor să se separe, iar artista a menționat că va face tot ce este posibil pentru a-și proteja fetițele în această perioadă dificilă. 

Imagini cu Alina Sorescu când a devenit celebră

Alina Sorescu a urcat pe scenă pentru prima dată în anul 1994, în cadrul unui concurs de muzică pentru copii. Ulterior, organizatorii renumitului eveniment Cerbul de Aur au solicitat-o pentru a susține un recital, impresionați fiind de vocea ei. La 11 ani, Alina Sorescu a lansat primul album, iar în anul 1999 deja concerta în țări europene precum Italia, Franța, Belgia sau Olanda. 

Alina Sorescu a lansat cinci albume, ultimul dintre ele în anul 2004. Nu s-a concentrat doar asupra muzicii, ci a fost atrasă și de televiziune. Astfel, și-a început cariera în televiziune în cadrul emisiunii „Ploaia de stele”, difuzată pe TVR 1, fiind co-prezentatoarea show-ului alături de Cosmin Cernat.

Alina Sorescu, la 14 ani
Alina Sorescu, la 14 ani

Cu toate că a lăsat muzica în plan secund, Alina Sorescu nu a renunțat la prima dragoste și a lansat un proiect personal care îi aduce multă satisfacție, numit „Picii lu' Soreasca”. Proiectul a luat naștere în anul 2020, în plină pandemie, iar scopul Alinei este să îi ajute pe micuții pasionați de muzică să-și exerseze capacitățile vocale și să perfecționeze. 

Imaginea Alinei Sorescu de-a lungul anilor nu este foarte schimbată. La 20 de ani, dar și acum la 35 de ani, Alina Sorescu preferă hainele în nuanțe vesele, pastelate și rareori îmbracă articole în nuanțe mohorâte. Cât despre machiaj, Alina Sorescu este adepta frumuseții naturale și trebuie să recunoaștem că arată foarte bine fără a face exces de produse cosmetice! 

Vezi și: Cum s-a reinventat Alina Sorescu după despărțirea de Alexandru Ciucu 

Imagini cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010. În timpul mariajului cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu nu a trecut prin transformări radicale de look, însă a ales să-și vopsească parul brunet într-o nuanță mai deschisă, blondă, care îi scoate în evidență trăsăturile feței și culoarea ochilor. 

În privința vestimentației, Alina Sorescu a renunțat la tricourile cu imprimeuri și blugii evazați pe care îi purta în adolescență în favoarea rochiilor vaporoase cu imprimeuri florale și a pantofilor cu un toc discret.

Imagini cu Alina Sorescu, în 2002, la „Ploaia de Stele"

Alina Sorescu avea doar 16 ani când prezenta emisiunea alături de Cosmin Cernat
Alina Sorescu avea doar 16 ani când prezenta emisiunea alături de Cosmin Cernat

Alina Sorescu prezenta la doar 16 ani emisiunea „Ploaia de Stele" alături de Cosmin Cernat. La vremea aceea, avea părul de un roșu aprins și rareori purta haine elegante.

Alina Sorescu, în adolescență
Alina Sorescu, în adolescență

Timpul a trecut, iar în prezent solista preferă ținutele cu o notă elegantă. Indiferent de ce ar alege să poarte, un singur lucru este sigur: zâmbetul este cel mai de preț accesoriu!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net