Alina Sorescu, sorți de izbândă în procesul cu Alexandru Ciucu!

Alina Sorescu (36 ani) s-a mai liniștit puțin în divorțul pe care îl are cu cel care în curând îi va deveni fost soț, Alexandru Ciucu (46 ani)!

IMG 1520 JPG
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010

La începutul lunii exploda o informație bombă în lumea mondenă! S-au confirmat zvonurile potrivit cărora Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! Cristi Brancu a făcut în premieră câteva declarații neștiute din căsnicia celor doi, în cadrul emisiunii sale de la Prima TV, Exclusiv VIP!

Vezi și: Cine este Alexandru Ciucu. Cu cine a mai fost căsătorit 

Alexandru Ciucu dorea ca fetițele să locuiască cu el, în vila din Pipera

Alina Sorescu a fost cea care a depus actele de divorț în urmă cu aproape trei luni. Pe 3 mai a avut loc și primul termen de judecată în procesul dintre cele două vedete, inițiat la cererea designerului Alexandru Ciucu, care a înaintat atunci o ordonanță președințială. Motivul? Ciucu cerea să obțină domiciliul celor două fetițe ale lui și Alinei Sorescu, la el acasă, acolo unde au locuit cu toții până la un moment dat, practic custodia fetițelor, și un program de vizită pentru micuțe.

stanga
dreapta
IMG 1518 JPG
IMG 1516 JPG
IMG 1514 JPG
IMG 1511 JPG
IMG 1510 JPG
IMG 1509 JPG
IMG 1508 JPG

Alexandru Ciucu își dorea cu ardoare ca fetițele lui din căsătoria cu Alina Sorescu, Elena Carolina (8 ani) și Ana Raisa (6 ani), să locuiască la el acasă pe motiv că locuința sa din Pipera este mult mai mare, de 2.000 mp, față de apartamentul cu patru camere în care fetițele locuiesc acum cu mama lor, al cărui cost se ridică la 300.000 euro.

Instanța însă a decis în mod favorabil artistei, care astăzi a postat victorioasă pe rețelele de socializare următorul mesaj:

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a declarat public Alina Sorescu.

Citește și: Cum arată palatul în care trăiește Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a fost cea care a recunoscut divorțul și a făcut prima declarație în acest sens.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“, a fost primul mesaj postat de Alina Sorescu, cu privire la divorțul ei de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010 și au avut o nunta că în povești la Palatul Mogoșoaia. Cei doi divorțează acum după 12 ani de mariaj.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg